Tanssii tähtien kanssa -suosikki Edis Tatli julkaisi paljonpuhuvan kuvan sairaalasta – sai lääkäriltä huonoja uutisia - Viihde - Ilta-Sanomat

Tanssii tähtien kanssa -suosikki Edis Tatli julkaisi paljonpuhuvan kuvan sairaalasta – sai lääkäriltä huonoja uutisia

Tatli toteaa, ettei kaikki mene aina suunnitelmien mukaan.

4.10.2018 12:50 | Päivitetty 4.10.2018 12:56

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailija Edis Tatli sai juuri vakavia uutisia. Hän kertoo Instagram-päivityksessään, että hänen kantaluussaan näkyi magneettitutkimuksissa ”rankkoja luuruhjeita”.

– Kantaluun sisäreunassa on jopa murtuman tasoinen löydös. Tämä sopii hyvin vammamekanismiin, kun olet tullut voltista alas vasemman kantapään varaan, Edis Tatli kertoo Instagramissa lääkärin viestittäneen.

Vammat paranevat lääkärin mukaan ajan kanssa. Käytännössä uutinen tarkoittaa Tatlin mukaan sitä, että tanssi onnistunee kivunlievityksellä ja kantapään silikonipehmusteella.

– Parantumiseen ja kivuttomuuteen menee kuitenkin aikaa, helposti kolme kuukautta, jopa enemmän. Leikkaushoitoihin ei kuitenkaan ole tarvetta. Hyvänä uutisena näen sen, että urasi menestyvänä tanssijana voi jatkua, lääkäri kertoi.

Tatlin tulee välttää rankkoja hyppyjä.

Tatli toteaa, ettei kaikki aina mene suunnitelmien mukaan. Hän kiittelee saamaansa tukea sekä läheisiltään että tanssinopettajaltaan Katri Mäkiseltä.

– Kaikkien saatujen kannustusten ansiosta jaksaa päivästä toiseen harjoitella määrätietoisesti, vaikka tässä tilanteessa se on erittäin vaikeaa. Tanssissa ja nyrkkeilyssä, arki elämässä pärjää vain periksi antamattomalla luonteella, millä minut on siunattu, joten matka jatkuu ja vanha sanonta pitää tässäkin paikkansa, ”mikä ei tapa, niin vaan vahvistaa”. Ensi sunnuntaina tanssit jatkuvat, Tatli kirjoittaa.

Tanssi saa jatkua, mutta Tatlin pitää välttää tietynlaisia hyppyjä.­

Ensimmäinen tähtipari joutui jättämään parketit Tanssii tähtien kanssa -ohjelman suorassa lähetyksessä viime sunnuntaina.

Tanssii tähtien kanssa -kisassa vähiten yhteenlaskettuja yleisö- ja tuomariääniä saanut pari joutuu jättämään tanssikilpailun. Ensimmäisenä putosivat hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen ja hänen tanssiopettajansa Jurijs Trosenko.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?