Miss Suomi-finalistin Jenna Ruoholan tilitys häviöstään jatkuu – koki ansainneensa voiton: ”Olen syönyt puoli vuotta salaattia”

Miss Suomi-kilpailussa ilman sijoitusta jäänyt Jenna Ruohola avaa Instagramissa pettymyksensä taustoja. Hän oli finaalikolmikon valintaan avoimen tyytymätön.

Jenna Ruohola on ollut avoimen pettynyt lopputulokseen.

4.10.2018 11:38

Miss Suomi 2018 valittiin lauantaina, kun voitosta kisattiin Billnäsissä.

Kilpailun voitti Alina Voronkova, ja perintöprinsessoiksi kruunattiin Eevi Ihalainen ja Jenny Lappalainen. Yleisön suosikki oli Milla-Mari Waismaa.

Sen sijaan Jenna Ruohola, 26, jäi kokonaan ilman sijoitusta. Hän vuodatti pettymystään heti kilpailun jälkeen Instagram-päivityksessään, jossa sanoi väärän kolmikon voittaneen.

Ruoholan mielestä kolmikolta puuttuu taitoa ja kokemusta, jota tehtävässä tarvittiin.

– En koe tarvetta esittää onnellista kolmikon puolesta, kun en sitä rehellisesti voi kaikkien osalta olla. Kyseisessä kolmikossa ei ole mielestäni tarpeeksi sitä osaamista, jota annettiin ymmärtää, että tänä vuonna haetaan, Ruohola kertoi Instagramissa.

Ruohola jatkaa tänään aiheesta uudessa Instragram-päivityksessään, ja avaa pettymyksensä taustoja.

Hän kertoo valmistautuneensa kilpailuun vuosia. Hän on tehnyt töitä voiton eteen intohimoisesti ja koki ansainneensa sen.

– Sit sä oot tilanteessa, et oot tosi lähellä sun unelmaa. Oot puoli vuotta syönyt salaattia ja viimeisen kuukauden aikana nukkunut keskimäärin neljä tuntia yössä ja sit joku muu saakin sen ja sä tiedät, että tää on se hetki, kun sun unelma kaatuu viemäristä alas. Ei siinä tilanteessa pysty tuntee ihan hirveesti mitään iloa. Ei, jos oot oikeesti halunnut jotain koko sydämestäs, hän kertoo Instagramissa.

Hän kritisoi sitä, että somessa annetaan liian positiivinen kuva asioista.

– Nykyään somessa annetaan kuvaa, kun kaikki olisi hattaraa ja sateenkaaria. Mä haluun mun somessa näyttää rehellistä elämää ja aitoja tunteita mun omasta elämästä. Ja mä tunsin just tolla hetkellä noin. Ei mitään henkilökohtaista ketään kohtaan, hän päättää kirjoituksensa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?