Haloo Helsingin mojova yllätys: Elli lähtee soolouralle – ”Mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Haloo Helsingin mojova yllätys: Elli lähtee soolouralle – ”Mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä”

Haloo Helsinki! kertoo Facebook-päivityksessään laulaja Ellin lähtevän soolouralle.

4.10.2018 10:07

Hetki sitten tauolle jääneen Haloo Helsingin solisti Elli lähtee soolouralle vuonna 2019.

Hänen sooloprojektinsa on nimeltään Ellips. Albumi julkaistaan vuoden 2019 keväällä, jolloin Ellips alkaa myös keikkailla.

– Ellips on syvä sukellus pinnan alle ja sieltä mannerlaattojen läpi avaruuteen, Elli kommentoi tulevaa Facebook-päivityksessään ja jatkaa:

– Mulla on pitkään ollut hinku tehdä albumi, jonka kautta voin sukeltaa entistä rohkeammin elämään ja siihen pimeyteen, jossa osa meistä tarpoo. Olen aina säveltänyt jonkin verran sanoittamisen ohella, joten nyt on mahtavaa tehdä kokonainen levy omia biisejä. Musiikki on monelle elossa pitävä voima ja siitä voimasta mä haluan pitää kiinni!

Haloo Helsinki tekee paluun vuonna 2021.

Haloo Helsinki! kertoi tauostaan Tavastian keikalla kesken välispiikin uutisoi Ylex kesäkuussa.

– Kannattaa tulla kesän keikoille, sillä niiden jälkeen jäädään kahden ja puolen vuoden mittaiselle tauolle. Vuonna 2021 on luvassa sitten uusi Haloo Helsinki! -albumi, Elli totesi Tavastialla Kuussa tuulee -biisin päätteeksi.

YleX:n mukaan osa faneista liikuttui kyyneliin ilmoituksesta.

Myöhemmin Elli palasi asiaan Instagram-päivityksessään.

– Kiitos jokaiselle 2008-2018 mukana olleelle sydänsielulle. Muutaman vuoden päästä sit jatkuu haloo, laulaja kirjoittaa Instagramissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?