Anita Hirvonen on ollut 7 kuukautta kotinsa vankina – ”Kun rahaa ei tule laulamalla, olen eläkkeen varassa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anita Hirvonen on ollut 7 kuukautta kotinsa vankina – ”Kun rahaa ei tule laulamalla, olen eläkkeen varassa”

Iskelmätähti Anita Hirvonen kaatui keikkabussissaan viime maaliskuussa. Siitä lähtien hän on kärsinyt kovasta polvikivusta, johon ei näy helpotusta.

–Olen katsonut hirveästi tv:tä ja pelannut Facebookissa näitä tavallisia pelejä, en tietenkään mitään rahapelejä, Anita Hirvonen kertoo sairauslomansa ajanvietosta.­

4.10.2018 7:30

Seitsemän viime kuukautta ovat olleet iskelmätähti Anita Hirvoselle, 72, kivuliaat. Laulaja on ollut maaliskuusta lähtien sairauslomalla kipeän polvensa vuoksi. Hirvosen mukaan polvea on tutkittu, mutta prosessi on ollut hidas ja syytä kivulle ei ole löydetty.

Hirvonen satutti polvensa viime maaliskuussa kaaduttuaan keikkabussinsa portaissa.

– Jalka on edelleen kipeä ja en pysty kävelemään sillä. Tämän kuun loppupuolella pääsen uudelleen johonkin tutkimuksiin. Kyllä tämä on niin hidasta, kuin tervanjuontia, Hirvonen sanoo IS:lle.

Maaliskuun jälkeen Hirvosta ei ole keikkalavoilla nähty, eivätkä lääkärit osaa sanoa, milloin laulaja pääsee jälleen esiintymään. Hirvonen kertoo päiviensä kuluvan kotona, sillä ulos hän ei yksin uskalla lähteä. Onnekseen Hirvosella on laaja ystäväpiiri, joka on auttanut häntä arjen asioissa.

Sairauslomalla on myös taloudelliset seuraukset ja Hirvonen sanookin pitkän keikkatauon tehneen suuren loven talouteensa.

– Nyt kun rahaa ei tule laulamalla, olen eläkkeen varassa. Kyllä siinä miettii, että mihin rahansa laittaa.

Lue lisää Anita Hirvosen kuulumisia torstain 4.10.2018 painetusta Ilta-Sanomista tai digilehdestä täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?