Anu Saagim, 56, muutti ulkonäköään radikaalisti – näyttäytyi räväkässä polkkatukassa: kumpi tyyli on parempi?

Anu Saagim edusti maanantaina Tallinnassa täysin uudessa hiustyylissä.

Anu Saagim poseerasi tallinnalaisessa hotellissa viime syksynä.

Luovana johtajana virolaisessa verkkomediassa työskentelevä Anu Saagim räväytti maanantaina uudella tyllillään. Esimerkiksi Uudised.ee-sivusto kertoo, että Saagim saapui sisustusmyymälä ShiShin Tallinnassa järjestämiin juhliin täysin uudessa hiustyylissä.

56-vuotias Saagim tunnetaan pitkähiuksisena, mutta nyt kohukaunotar oli vaihtanut kutrinsa lyhyeen lookiin. Saagim saapui tapahtumaan sähäkässä, aivan vaaleaksi värjätyssä polkkatukassa.

Muotia rakastava Saagim oli pukeutunut juhliin valkoiseen, olkapäät paljastavaan haalariin sekä korkeisiin korkoihin. Saagim julkaisi Facebookissa useita kuvia tapahtumasta ja hänen uudesta hiustyylistään. Saagim kertoi viime vuonna IS:lle, että hänet löytää Facebookista salanimellä Una Migaas.

Tallinnassa asuva Saagim herätti syyskuussa ihmetystä, kun hän vieraili Radio Rockin Korporaation lähetyksessä. Kim Sainio ja Harri Moisia tekivät suoraa lähetystä Tallinnan Viru-hotellista ja saivat vieraakseen Saagimin.

Haastattelu sai erikoisen käänteen, kun riehakkaalla tuulella ollut Saagim maukui kuin kissa ja laukoi suoria kommentteja.

– Kurnau, Saagim aloitti ja kertoi, että se on hänen tapansa tervehtiä läheisiään, erityisesti miehiä, aamuisin.

Lue lisää: Anu Saagim maukui ja sekoili holtittomasti radiolähetyksessä – paljasti Maria Veitolan pyytäneen häntä EVS-ohjelmaan: ”Kostojuttu”

Saagim kertoi haastattelussa, että Maria Veitola oli houkutellut häntä vieraaksi Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmaan. Virolaistähti ei kuitenkaan halunnut mennä ohjelmaan, ja pyysi haastattelusta ”mehukasta” 5000 euron palkkiota. Ohjelma ei suostunut maksamaan kuin matkakorvaukset, joten Saagim ei koskaan osallistunut ohjelmaan.

Saagim asuu Tallinnassa suuressa, yli 200-neliöisessä huoneistossa, johon kuuluu kaksi toisiinsa yhdistettyä asuntoa. Hän itse asuu toisessa asunnossa ja hänen ja ex-puoliso, muotoilija Ristomatti Ratian 19-vuotias Robin-poika toisessa.

Anu Saagim kertoi IS:lle viime syksynä, että hän tarvitsisi miehen, joka huolehtisi kodista ja antaisi hänen tehdä vapaasti työtään. –Yleensä sanotaan, että nainen on kotirouva, mutta minä tarvitsisin sellaisen kotiherran. Miehen, joka hoitaisi kodin ja pysyisi tyytyväisenä taustalla. Hän ei saisi hikeentyä siitä, että liehittelen ties missä tai hypin alusvaatekuvauksissa puolialasti.

Saagim viettää Tallinnassa varsin vauhdikasta elämää ja on kotikaupungissaan erittäin tunnettu seurapiirihahmo. Hän kertoi IS:lle viime vuonna, ettei hän juuri viihdy kotona vaan viettää runsaasti aikaa erilaisissa tapahtumissa. Saagim on nähty monissa virolaisissa tv-ohjelmissa ja hänet tunnetaan maassa suorasanaisena mediapersoonana.

Ristomatti Ratiasta eronneen Saagimin vauhdikas elämäntyyli vaikeuttaa hänen mukaansa uuden kumppanin löytämistä.

– En ole varattu enkä vapaa. Minun olisi hirveän vaikea asua jonkun kanssa yhdessä, sillä olen niin itsekäs ja minulla on niin paljon tekemistä ja niin vähän vapaa-aikaa, Saagim sanoi IS:lle viime syksynä.

Lue lisää: Anu Saagim avoimena avioerostaan: Ristomatti Ratia olisi halunnut uudelleen naimisiin – ”En oikeastaan tiedä, miksi erosimme”

Radio Rockin haastattelussa Saagim vihjasi, että hänellä on useampia miehiä ympärillään.

– Mulla on monta miestä, mutta pidän enemmän rakastajista, Saagim tokaisi.

Anu Saagim on totuttu näkemään pitkissä hiuksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?