Saiko Sharon Osbourne potkut X Factorista? Lähdöstä ilmoitettiin, kun hän oli solvannut osallistujia radiossa ja haukkunut Simon Cowellia pulskaksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Saiko Sharon Osbourne potkut X Factorista? Lähdöstä ilmoitettiin, kun hän oli solvannut osallistujia radiossa ja haukkunut Simon Cowellia pulskaksi

Sharon Osbournen suunsoitto kävi hänelle kalliiksi.

Sharon Osbournea ei tällä haavaa nähdä enää X Factor-ohjelman tuomaristossa.­

2.10.2018 8:29

Sharon Osbourne on kuulunut pitkään X Factorin tuomarikaartiin. Seuraavalle kaudelle hän ei kuitenkaan palaa. The Sunin sisäpiirin lähteiden mukaan Simon Cowell antoi Osbournelle potkut hänen suunsoittonsa vuoksi.

Sharon Osbourne antoi palaa Howard Sternin SiriusXM:n radiohaastattelussa, jossa Osbourne haukkui Simon Cowellia lihavaksi ja solvasi miestä törkein sanakääntein. Osbourne väitti myös saavansa sopimukseensa nähden liian pientä palkkaa.

Osbourne antoi täyslaidallisen myös ohjelmaan osallistuville. Hän ei ole ollut enää mukana osallistujien ensimmäisissä karsintavaiheissa. Syyksi hän totesi sen, ettei jaksa kuunnella lahjattomien esityksiä. The Guardianin ja The Sunin mukaan hän kutsui show’ta karaokeksi.

– Ne pikku paskiaiset. He ovat kaikki syvältä. Lähinnä tulee mieleen, että olenko jossain hemmetin karaokessa vai missä?

– Minun ei ole pakko kuunnella niitä lapsia, hän jatkoi.

Osbourne totesi, että Cowell sen sijaan tekee mitä tahansa saadakseen ”läskin naamansa” televisioon.

Sharonin oli tarkoitus palata tuomariksi uudelle kaudelle, mutta hänen julkisen ryöpytyksensä jälkeen näin ei käy.

Sharon Osbourne ja Simon Cowell ovat kuuluneet X Factorin tuomaristoon vuosia.­

The Sunin lähteen mukaan julkinen hyökkäys Simon Cowellia vastaan, ohjelman haukkuminen ja sen herttaisten osallistujien solvaaminen katkaisivat hänen tiensä takaisin ohjelman tuomariksi.

Sharon Osbournen mukaan päätös olla lähtemättä tuomariksi oli kuitenkin hänen omansa.

– En usko, että minua kaivataan siellä ja tuntuisi tässä vaiheessa oudolta palata ohjelmaan. Päätin jättää ohjelman tänä vuonna väliin, hän kertoi Facebook-päivityksessään sunnuntaina.

X Factorin tiedottaja vahvisti Twitterissä Osbournen lähdön ohjelmasta.

– X Factor voi vahvistaa, että Sharon Osbourne on päättänyt olla palaamatta ohjelmaan tälle kaudelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?