Lewis Hamiltonin entinen varikkotyttö Kate, 30, kuoli traagisessa kolarissa – rysäytti BMW:llä huoltoaseman betoniaitaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lewis Hamiltonin entinen varikkotyttö Kate, 30, kuoli traagisessa kolarissa – rysäytti BMW:llä huoltoaseman betoniaitaan

F1-varikkotyttö Kate Woodsock menehtyi auto-onnettomuudessa.

1.10.2018 16:16

30-vuotias Kate Woodcock joutui torstai-iltana traagiseen onnettomuuteen, kun hänen ajamansa BMW syöksyi päin muuria Birminghamin lähellä sijaitsevassa Walsallin kaupungissa. Onnettomuuden syy on toistaiseksi epäselvä, mutta auto törmäsi kovalla vauhdilla huoltoaseman betonimuuriin. Useiden brittilähteiden mukaan nainen kuoli turmapaikalla.

Kate Woodcock oli mallikaunotar, joka nähtiin useissa lehtikuvissa ja hän työskenteli muun muassa varikkotyttönä F1-kisoissa ympäri maailmaa. Kahden vuoden ajan hän työskenteli yhdessä F1-voittaja Lewis Hamiltonin kanssa.

Woodcock työskenteli mallitoimisto SDMPE:n listoilla, ja toimisto vahvisti suru-uutisen naisen kuolemasta Twitter-tilillään.

– Haluamme ottaa aikaa, kunnioittaaksemme Kate Woodcockia, joka kuoli torstaina liikenneonnettomuudessa.

– Olemme todella järkyttyneitä ja surullisia, kun menetimme niin rakastettavan ja kauniin tytön, joka oli poikkeuksellisen upea malli ja joka loisti aina todella kirkkaasti, mallitoimisto

Brittimedioiden mukaan Woodcockille on perustettu JustGiving-sivusto keräys, jossa kerätään varoja hänen hautajaisiinsa. Lehtien mukaan keräys on ollut menestys ja koko tavoite summa on jo ylittynyt useilla sadoilla punnilla.

Aikaisemmin tänä vuonna Woodcock kertoi The Sun -lehdelle, että työskenteli varikkotyttönä, koska halusi tehdä sitä.

– Se oli todella ammattimaista, eikä kukaan koskaan ylittänyt mitään rajoja, hän kertoi.

– Minut otettiin sinne töihin, koska olen älykäs, hyvä puhumaan, kova tekemään töitä ja minussa saa nämä kaikki ominaisuudet samassa paketissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?