Gwyneth Paltrow meni naimisiin suosikkisarjan luojan kanssa – häitä juhlittiin melkoisessa tähtikimarassa - Viihde - Ilta-Sanomat

Gwyneth Paltrow meni naimisiin suosikkisarjan luojan kanssa – häitä juhlittiin melkoisessa tähtikimarassa

Näyttelijä Gwyneth Paltrow on mennyt naimisiin Glee-sarjan luojana tunnetun Brad Falchukin kanssa.

Gwyneth Paltrow on mennyt naimisiin.­

1.10.2018 9:17

Näyttelijä ja terveysguru Gwyneth Paltrow, 46, on mennyt naimisiin.

Oscar-palkittu kaunotar vihittiin lauantaina Glee-tv-sarjan luojana tunnetun Brad Falchukin, 47, kanssa Hamptonissa järjestetyssä tilaisuudessa.

Sunnuntai-iltana, vain päivä naimisiin menon jälkeen, Paltrow julkaisi Instagram-tilillään kuvan heidän vihkisormuksistaan.

Kuvan yhteydessä ei ole tekstiä, mutta otoksessa näkyy Paltrow’n vasen käsi hellästi aseteltuna Falchukin käden päällä. Parin sormet ovat osaksi limittäin ja molempien vasenta nimetöntä koristaa yksinkertainen kultainen sormus.

Kuva on kerännyt yli 238 000 tykkäystä ja yli 3 000 onnittelua tuoreelle avioparille.

People-lehden mukaan parin häitä juhlittiin nimekkäässä seurassa. Lehden mukana juhliin osallistuvat muun muassa Jerry Seinfeld, Steven Spielberg, Cameron Diaz ja Robert Downey Jr.

Lehden lähteen mukaan Paltrow’n näyttelijäkollega Diaz antoi ystävälleen useita vinkkejä hääjärjestelyiden kanssa.

– Cameron oli todella innoissaan Gwynethin häistä. Gwyneth on antanut hänelle paljon väliaikatietoja ja kysynyt apua häiden järjestämisen suhteen.

Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuk seurustelivat nelisen vuotta ennen naimisiin menoaan.­

Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuck ilmoittivat kihlauksestaan viime tammikuussa, mutta huhuja siitä oli liikkunut jo marraskuusta 2017 lähtien.

– Tunnemme itsemme uskomattoman onnekkaiksi tässä elämiemme liitoskohdassa, kun yhteiset onnistumisemme ja epäonnistumisemme voivat toimia rakennuspalikoina terveelle ja onnelliselle suhteelle, Paltrow ja Falchuk totesivat yhteisessä tiedotteessaan tammikuussa 2018.

Paltrow tapasi Falchukin Gleen kuvauksissa – pian sen jälkeen, kun hän oli eronnut Coldplay-yhtyeen Chris Martinista vuonna 2014.

Paltrow’lla ja Martinilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 2004 syntynyt tytär Apple ja vuonna 2006 syntynyt poika Moses.

1990-luvulla Paltrow oli kihloissa näyttelijä Brad Pittin kanssa. He tapasivat aikoinaan elokuvan Seitsemän kuvauksissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?