Temptation Island -pari aloitti lapsettomuushoidot – Aki Manninen riehaantui lääkärin soitosta: ”Pikku-Akit ovat kunnossa ja hyvälaatuisia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Island -pari aloitti lapsettomuushoidot – Aki Manninen riehaantui lääkärin soitosta: ”Pikku-Akit ovat kunnossa ja hyvälaatuisia”

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen aloittivat hiljattain lapsettomuushoidot. Pari on unelmoinut yhteisestä lapsesta jo pitkään.

30.9.2018 19:06

Temptation Island -ohjelmasta julkisuuteen ponnahtaneilla Aki Mannisella ja Rita Niemi-Mannisella on riittänyt tänä syksynä kiireitä hyvinvointivalmennuksen parissa. Pari asteli eilen lauantaina Miss Suomi -finaalin punaisella matolla. Missikarkelot ovat tulleet parille tutuksi viime kuukausina, sillä he toimivat Miss Suomi -kisassa finalistien valmentajina.

– Luennot käsittelivät itsetuntoa, julkisuuden käsittelyä ja miten sitä julkisuutta voi hyödyntää. Myös sitä, miten sitä ei kannata hyödyntää. Just sitä, että miten rakentaa sen oman hyvän imagon. Pitää olla avoin ja oma itsensä alusta loppuun, Rita kertoi IS:lle.

Aki Manninen sanoi, että parilla on omakohtaista kokemusta siitä, miten julkisuus voi muuttaa elämän. Heidän osallistuttuaan Temptation Island -kohuohjelmaan vuonna 2015 jotkut heidän ystävänsä pistivät välit poikki pariin.

– Ystäväpiiri on todistettu siten uusiksi. Todelliset ystävät on jäänyt. Julkisuus on ollut aika raadollinen, Aki sanoi.

– Todelliset ystävät jää elämään. Aika pahasti on puukotettu selkään, mutta niiden ihmisten pitikin lähteä elämästä pois.

Rita ja Aki ovat tuttuja lukuisista tv-ohjelmista, kuten Temptation Islandista ja Gladiaattoreista.

Rita Niemi-Manninen kertoi elokuussa Intagramissa parin aloittavan lapsettomuushoidot. Pari on jo pitkään unelmoinut lapsesta ja Rita kuvaili nyt olevan aika ottaa haaveessa askel eteenpäin.

– Meillä on ensimmäinen käynti lapsettomuusklinikalle ja katsotaan miten edetään. Kyllä me vauvaa taas tosissaan halutaan ja vihdoin otetaan askel eteenpäin asian kanssa, hän kirjoitti Instagramissaan.

Pari kertoi Ilta-Sanomille haluavansa puhua aiheesta avoimesti, sillä lapsettomuus koskettaa niin monia pareja.

– Tilanne jatkuu. Vielä ei ole kauheesti tehty. On tutkittu, mutta ei hutkittu, Rita kertoo parin lapsettomuushoitojen aloituksesta.

Aki puolestaan oli saanut riemastuttavia uutisia lääkäriltä.

– Eilen tuli hieno puhelu minulle lääkäriltä. Hän kertoi, että pikku Aki Manniset on ihan täysin kunnossa. Hyvälaatuiset. Kysyin, että näkyykö minkäänlaista lahjakkuutta. Sitä ei kerennyt kattoo että näkyykö mottoripyörärakentajaa tai aerobiccaajaa, hän virnuili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?