Maajussi-Antti-Jussin kiihkeä ele lyö Petran, 28, ällikällä – kihertävä morsianehdokas ei ole pysyä nahoissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Maajussi-Antti-Jussin kiihkeä ele lyö Petran, 28, ällikällä – kihertävä morsianehdokas ei ole pysyä nahoissaan

Varo juonipaljastuksia! Antti-Jussi vie Petran treffeille rakkaan harrastuksensa pariin Maajussille morsian -suosikkiohjelmassa.

30.9.2018 14:38

Maajussille morsiamessa maajussit suuntaavat ensimmäisille treffeilleen. Robottilypsytilaa pitävä Antti-Jussi, 31, vie morsianehdokkaistaan treffeille ensimmäisenä Petran, 28, joka teki häneen suuren vaikutuksen jo Naantalissa järjestetyillä pikatreffeillä.

Artikkelin videosta voit katsoa, millainen maajussi Antti-Jussi on.

Antti-Jussi on myöntänyt ohjelmassa olevansa hieman ihastunut Petraan, joka on valloittanut maajussin sydämen vilpittömyydellään. Antti-Jussi kuvaileekin kameroille treffien olevan hänelle erittäin tärkeät, sillä hän pääsee tutustumaan Petraan entistä paremmin.

– Kyllä nämä on treffeinä tärkeät. Meikäläinen aikoo puheeksi sen miltä tuntuu ja tunteeko Petra tämän omakseen. Onko hän valmis tällaiseen, Antti-Jussi sanoo ohjelmassa.

Parivaljakko suuntaa lennolle pienlentokoneella, jotka ovat miehelle rakas harrastus. Antti-Jussi pitää koneessa Petraa hellästi kädessä, eikä peittele innostustaan päästessään jakamaan hetken juuri Petran kanssa.

– Pääsi toisen kanssa näkemään itselle tärkeitä maisemia. Pidettiin kädestä toisiamme koko matka ja tavallaan tuettiin tosiamme. Se oli sanoinkuvaamattoman hienoa, hän myhäilee.

Antti-Jussi sanoo kuitenkin yrittävänsä pistää jäitä hattuun, sillä farmiviikko on vielä kesken ja hänellä on edessään treffit kahden muunkin morsianehdokkaan kanssa.

– Ehkä tässä pelottaa eniten väärä valinta. Että päästää itsensä valloilleen ja lähtee suin päin suhteeseen. Mielessä pyörii sekaannus, semmoinen jännä fiilis.

Treffejä vietetään hyvin läheisissä tunnelmissa mansikoita maistellen ja kuohuviiniä siemaillen. Antti-Jussi yllättää Petran täysin suutelemalla tätä. Suudelmasta häkeltynyt Petra menee täysin sanattomaksi ja hihittää hämmentyneenä.

– Semmonen! Antti-Jussi huikkaa suudelman päätteeksi.

– Jaa... Vitsi sait mut sanattomaksi, Petra kihertää ja hörppii kuohuviiniä.

Antti-Jussi on ihastuttanut tv-katsojia ja lukijat valitsivat hänet suosikikseen myös Ilta-Sanomien äänestyksessä. Antti-Jussi kertoi elokuussa Ilta-Sanomien haastattelussa hämmästyneensä Maajussille morsian -ohjelman kautta tulleista yhteydenotoista.

Kirjeet lojuivat viikkotolkulla olohuoneen pöydällä, koska niiden sisältöön tutustuminen jännitti. Antti-Jussi sai noin 80 yhteydenottoja kaikenikäisiltä naisilta, 22-vuotiaasta lähes 50-vuotiaaseen.

– Oli myös valtava määrä viestejä, jotka tulivat ohjelman ulkopuolelta, koska kaikki eivät halua televisioon. Näitä yhteydenottoja oli jopa 200–300. En yksinkertaisesti ehtinyt vastaamaan monillekaan.

–Uskon, että jossain on minulle joku, joka katselee samoja tähtiä jossakin päin maailmaa, Antti-Jussi on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa.­

Maajussi päätti lopulta luottaa intuitioon ja ensivaikutelmaan.

– Toiveissa oli sellainen rehellinen, aito, lämmin ja elämänmyönteinen nainen, ja joistakin sai sellaisen vaikutelman jo ensimmäisestä lauseesta alkaen. Tilan hommat menevät välillä puurtamiseksi, joten haen toisesta vastapainoa niihin hetkiin, kun itseltä ei hymy aina irtoa.

  • Katso alla olevalta videolta mitä mieltä Antti-Jussi on Maajussille morsian -sarjan suosiosta. Hän myös esittelee kotitilaansa:

Miehen ongelma on aiemmissa suhteissa ollut se, että hänellä on ollut naiselle liian kovat kriteerit.

– Olen miettinyt, miksi olen sinkku edelleen 31-vuotiaana. Osasyy on varmasti siinä, että olen viettänyt 99 prosenttia elämästäni täällä kotimäellä, eikä minulla ole ollut mahdollisuutta tavata ihmisiä.

– Toinen syy on se, että olen aiemmin odottanut, että nainen tulee tekemään yhdessä tilan hommia. En ajatellut, että naisella voi olla oma ura, eikä hänen tarvitse olla täällä töissä. Onneksi olen aikuistunut.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?