Heidi Sohlberg kuittaili missille ennen suoran lähetyksen alkua – ”Sara, Iiro on sitten naimisissa”

Julkaistu:

Billnäsin Ruukissa valitaan tänään lauantaina uusi Miss Suomi.
Missin kruunausta ei tänä vuonna nähdä perinteiseen tapaan tv:ssä, vaan lähetyksen näyttää Viafree-sivusto. Lähetyksen juontavat entinen Miss Suomi Heidi Sohlberg ja Viasatin ja Viaplayn NHL- ja KHL-studioiden isäntä Iiro Harjula. Backstagen ja punaisen maton juontajana toimii Janni Hussi.

Ennen suoraa lähetystä juontajakolmikko kertoi paikalle saapuneille kutsuvieraille ja median edustajille lähetyksen kulusta. Aluksi Sohlberg pyysi yleisöä antamaan Harjulalle raikuvat aplodit.

– Nyt kaikki naiset kiljukaa! Katsokaa nyt tätä meidän miesjuontajaa, Sohlberg hehkutti kollegansa yleisön hurratessa.


Eturivistä kisoja seuraa moni aiempien vuosien Miss Suomi. Muun muassa Sara Chafak ja Sara Sieppi istuivat vierekkäin ja Sohlberg heittikin pienen vitsin jommankumman suuntaan.

– Sara, Iiro on sitten naimisissa! Sohlberg lohkaisi katsoen Saroihin päin.

Mitä luultavammin Sohlberg viittasi heitollaan juuri eronneeseen Sieppiin, joka naurahti kommentille, vaikka näyttikin aluksi hämmentyneeltä.

Sieppi puhui erostaan ensimmäistä kertaa Ilta-Sanomien viikonlopun lehdessä. Missikaunotar kertoi, ettei halua avata eron syitä tarkemmin julkisuudessa, sillä se on hänen ja Roope Salmisen välinen asia. Hän sanoi, ettei hänellä ole kiirettä uuteen suhteeseen, vaan hän aikoo keskittyä itseensä.

– Nyt kolmen vuoden suhteen jälkeen aion ottaa aikaa isosti itselleni. Keskityn omiin juttuihini ja etenkin alan elää omaa elämääni yksin, Sara Sieppi kertoi.

Lue lisää: Sara Sieppi puhuu erosta ensimmäistä kertaa – kolmen vuoden suhde Roope Salmisen kanssa ohi: ”Nyt voin taas hengittää”


Harjulan avioliittostatus tuli esille vielä myöhemmässä vaiheessa, kun Sohlberg erehtyi vahingossa kutsumaan Janni Hussia ja Iiro Harjulaa pariskunnaksi.

Juontajakolmikko nauroi mokalle.

– Iirohan oli naimissa vai miten se meni? Janni Hussi kuittasi mokan.