Ariana Grande julkaisi liudan surunsekaisia viestejä – fanien huoli heräsi välittömästi: ”Voisinko saada edes yhden hyvän päivän” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ariana Grande julkaisi liudan surunsekaisia viestejä – fanien huoli heräsi välittömästi: ”Voisinko saada edes yhden hyvän päivän”

Laulaja Ariana Grande suree syyskuun puolivälissä menehtynyttä entistä poikaystäväänsä. Fanit ovat osoittaneet tukensa suursuosiota nauttivalle laulajalle.

Laulaja Ariana Grande kiitteli faneja tuesta ja rakkaudesta viestien julkaisun jälkeen.­

28.9.2018 18:13

Menehtynyttä entistä poikaystäväänsä Mac Milleriä surevan Ariana Granden Twitter-viestit ovat saaneet fanit huolestumaan. Grande tykitti Twitteriin tunteellisia viestejä toisensa perään, kertovat asiasta uutisoineet BBC, Cosmopolitan ja People.

– Voisinko saada edes yhden hyvän päivän, edes yhden, Grande twiittaa.

People-lehden mukaan hän poisti osan viesteistä julkaisun jälkeen. Lehden julkaisemissa Granden Twitter-tililtä poistetuissa viesteissä hän muun muassa kehotti herättämään itsensä, kun hänen pitäisi mennä keikalle. Hän kertoi olevansa hyvin väsynyt.

Fanit kiirehtivät huolestuneina tukemaan laulajaa. Granden viestit ovat keränneet tuhansia kommentteja faneilta, jotka yrittivät lohduttaa tähtilaulajaa.

– Ansaitset kaiken rakkauden maailmassa, eräs twiittasi.

Grande kiitteli faneja tuesta ja rakkaudesta raskaana aikana.

– Olette enkeleitä elämässäni. On ollut raskas kuukausi. Yritän saada työni tehtyä ja palata normaaliin elämään. Se on raskasta, olen vain ihminen, ja väsynyt. Anteeksi, että osallistin teidät tähän ja huolestutin. Ei olisi pitänyt twiitata. Olisi pitänyt tietää paremmin, hän kirjoitti.

Laulajatähti puhui ensimmäisen kerran julkisesti entisen poikaystävänsä kuolemasta syyskuun puolivälissä.

Päihdeongelmista kärsinyt Miller löydettiin menehtyneenä kotoaan Kaliforniasta 7. syyskuuta. Hänen on kerrottu kärsineen päihdeongelmista. Pariskunnan seurustelu päättyi keväällä.

Grande on kertonut, että Miller on kiltti ja kultainen sielu, jolla oli demoneja, joita hän ei ansainnut.

Grande kertoi Instagramissa rakastaneensa Milleria siitä hetkestä lähtien, kun he tapasivat. Hän oli tuolloin 19-vuotias.

– Olit rakkain ystäväni, niin pitkään. Olen niin pahoillani siitä, etten kyennyt saamaan sinua kuntoon tai viemään kipuasi pois. Halusin todella, hän totesi tuolloin.

– Olen niin suunniltani, olen niin surullinen, etten tiedä mitä tehdä.

Lue lisää: Surun murtama Ariana Grande puhui ensimmäisen kerran Mac Millerin kuolemasta: ”Olen pahoillani, etten kyennyt saamaan sinua kuntoon”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?