Urheilutähti pelmahti yllättäen Tanssii tähtien kanssa -kisaan Borat-uimapuvussa – niukka esiintymisasu järkytti: ohjelma antoi potkut - Viihde - Ilta-Sanomat

Urheilutähti pelmahti yllättäen Tanssii tähtien kanssa -kisaan Borat-uimapuvussa – niukka esiintymisasu järkytti: ohjelma antoi potkut

Katsojat ja ohjelman tekijät eivät lämmenneet käsipalloilijan asuvalinnalle Norjan Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Potkut saanut Løke on kommentoinut tapausta mediassa ja sanoi seisovansa tempauksen takana.­

27.9.2018 19:23

Norjalainen urheilutähti Frank Løke, 38, potkittiin pihalle maansa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta kiistanalaisen tempauksen jälkeen, Dagbladet uutisoi. Käsipalloilijana tunnettu Løke esiintyi ohjelmassa Boratin tunnetuksi tekemässä mankinissa. Käytännössä kyse on vain kriittiset paikat peittävästä yksiosaisesta uima-asusta. Katsojat kritisoivat tempausta mauttomaksi ja shokeeraavaksi.

Ohjelmaa esittävän kanavan mukaan taustalla päätökseen johti kokonaisvaltainen arvio.

– Sekä viikonlopun veto, johon otimme etäisyyttä, että Løken käytös tapahtuman jälkeen ja hänen arvaamattomuutensa vaikuttivat päätökseen, ohjelmapäällikkö Jarle Nakken sanoi TV2:lla.

– Meillä on myös vastuu hänen tanssiparistaan. Frank Løke ei kadu tekoaan ja antaa ymmärtää, että hän aikoo jatkaa samanlaisilla tempauksilla ja ”shokeerata,” kuten hän itse sanoo.

Expressen-lehden mukaan Løke ei myöskään pääse deittiohjelmaan, jonne häntä oli kaavailtu.

Løke on kommentoinut tapausta mediassa ja sanoi seisovansa tempauksen takana.

– En edelleenkään kadu tekoani ja seison sen takana, vaikka TV 2 ja (parini) Tone eivät siitä pitäneetkään. Minä olin kuitenkin varoittanut monissa haastatteluissa, että keksisin jotain ja silloin kestän myös seuraukset. Jos ei muuta niin ainakin kanava on saanut paljon mainosta tämän ansiosta, mies sanoi Dagbladetille.

Frank Løke debytoi Norjan maajoukkueessa vuonna 2001 ja hän on pelannut yhteensä 167 maajoukkueottelua. Hänet nähtiin viime vuonna TV2:n realityohjelmassa, jossa julkkikset kokeilivat elää kuten 100 vuotta sitten elettiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?