Ensimmäiset kuvat julki: James Bond -tähti sai lapsen 48-vuotiaan vaimonsa kanssa – ylpeä isä kantoi pienokaista New Yorkissa

James Bondia näytellyt Daniel Craig nähtiin ensimmäistä kertaa tyttövauvansa kanssa New Yorkissa.

Tuoreet vanhemmat astuivat ensimmäistä kertaa julkisuuteen vastasyntyneen tyttönsä kanssa.

27.9.2018 17:56

Näyttelijäpariskunta Rachel Weiszin, 48, ja Daniel Craigin, 50, perhe on saanut lisäystä, sillä perheeseen syntyi kuukausi sitten tyttövauva. Weisz kertoi raskaudestaan toukokuussa New York Timesille.

– Olemme Danielin kanssa niin onnellisia. Saamme pienen ihmisen. En jaksa odottaa, että saan tavata hänet, Weisz hehkutti ennen synnytystä.

Nyt pari on kuvattu ensimmäistä kertaa vastasyntyneen tyttärensä kanssa. Daily Mailin mukaan tuoreet vanhemmat veivät pienokaisensa lääkärin vastaanotolle New Yorkissa.

Ylpeä isä kantoi tytärtään turvakaukalossa.

Kyseessä on parin ensimmäinen yhteinen lapsi. Weiszilla että Craigilla on molemmilla yksi lapsi aiemmista suhteistaan.

Weiszilla on 12-vuotias poika, jonka hän sai ohjaaja Darren Aronofskyn kanssa. Craigilla on 26-vuotias tytär liitostaan näyttelijä Fiona Loudonin kanssa.

Parin vauvauutinen yllätti fanit, sillä Weisz on aikaisemmin kertonut haastatteluissa, ettei hän haaveile perheenlisäyksestä. Weisz kuvaili Marie Claire -lehdelle äitiyden ja perhe-elämän yhdistämisen olevan haastavaa, mutta antoisaa.

Lue lisää: Hollywood-parilta yllätysuutinen: Bond-tähti Daniel Craig, 50, ja näyttelijä Rachel Weisz, 48, odottavat vauvaa

Tuoreet vanhemmat nähtiin ensimmäistä kertaa vastasyntyneen tyttönsä kanssa.

Vuonna 2011 naimisiin mennyt pari tapasi kuvatessaan kauhuelokuva Dream Housea Kanadassa. Pari on pitänyt varsin matalaa profiilia suhteestaan, eivätkä he ole juurikaan kertoneet haastatteluissa yksityiselämästään.

– Se on hyvin yksityinen asia. En koe, että suhteessamme on mitään muuta erityisen ihmeellistä kuin se, että olemme molemmat julkisuuden henkilöitä, Weisz on perustellut haastatteluissa hänen ja Craigin päätöstä pitää yksityiselämänsä poissa julkisuudesta.

Daniel Craig astui James Bondin rooliin ensimmäisen kerran elokuvassa Casino Royale vuonna 2006. Sen jälkeen hänet on nähty kolmessa Bond-elokuvassa.

Lue lisää: Bond-tähti Daniel Craigin esiintyminen gaalassa hämmentää – fanit huolestuivat muuttuneesta ulkonäöstä: ”Mitä tapahtui kasvoillesi?”

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?