Viihde

Tunnistaisitko suosikkijuontajaa? Vappu Pimiän nuoruuskuva riemastuttaa somessa: ”Sanotaan, että nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana”

Julkaistu:

nuoruuskuva
Vappu Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa juuri 18 vuotta täyttäneenä.
Tanssii tähtien kanssa- ja Maajussille morsian -ohjelmissa tällä hetkellä nähtävä Vappu Pimiä tunnetaan pirtsakasta luonteestaan ja vaaleista kutreistaan.

Tiistaina Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kuvan yli 20 vuoden takaa. Kuvasta paljastuu, että suosikkijuontaja on luottanut blondiin hiustyyliinsä jo teini-iässä. Kuvassa juuri 18 vuotta täyttänyt Pimiä poseeraa vaaleansinisessä mekossa juomaa kädessään pidellen.
– Sanotaan, että nainen on kauneimmillaan 17-vuotiaana. No, en ehkä ihan allekirjoittais, mut ai niin, tossa mä olinkin just täyttänyt 18, Pimiä kertoo kuvatekstissä.

Kuvaan on kerääntynyt nopeasti kymmeniä kommentteja, joissa nuorta Pimiää kehutaan kauniiksi. Kommentoijat ovat myös löytäneet suosikkijuontajasta tuttujen tähtien näköä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Näytät hiukan Marilyn Monroelta, eräs kommentoija hämmästelee.

– Mielestäni sinusta löytyy selvästi Marilyn Monreota, myös toinen Instagram-käyttäjä toteaa.

– Näytät ihan Scarlett Johanssonilta, arvioi puolestaan kolmas kommentoija.

– Wou mikä kuva! Kuin Armi Kuusela, neljäs arvelee.


Monen mielestä Pimiä on näyttänyt varsin hurmaavalta sekä 18-vuotiaana että myös nyt neljäkymppisenä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Upea silloin...upea ny.

– Nätti oot ollunna, mutta kylä komistunu oot tähän päivvään tullessas.

– Oot kaunis aina ollut! Ja niin pirtsakka! Ihania muistoja nää nuoruuskuvat... ja eihän me yhtään vanheta!! IKINUORIA!

Osa kommentoijista on myös sitä mieltä, että Pimiä on jopa nuortunut vuosien saatossa. Pimiä täytti viime keväänä pyöreät 40 vuotta. Hän järjesti tuolloin hulppeat juhlat ystävilleen Kulosaaren kasinolla.

– Näytät nuoremmalta nyt. Tää oli kait sitä aikaa kun oli muotia näyttää vanhalta. Omia kuvia katsellessa joskus 90-luvulta olen ihmetellyt, että miksi ei voinut silloin olla vaan nuori ja nätti vaan piti näyttää vanhalta/vanhemmalta. Ja kaikki muutkin näytti. Tosi outo muoti silloin, kertoo eräs nainen.


Pimiä kertoi hiljattain Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, miten ikä on vaikuttanut hänen suhtautumiseen ulkonäköönsä. Suosikkijuontaja kertoi suorassa lähetyksessä tiedostavansa sen, että nykyään hänen peilikuvansa on erilainen kuin vuosia sitten.

– Fakta on se, että kun menee peilin eteen, niin se näyttää erilaiselta kuin 10 vuotta sitten. Tämän alan yksi haittapuolia on se ulkonäkökeskeisyys. Uskon ja ajattelen, että kun teen työni hyvin, ulkonäöllä ei ole merkitystä. Tiedostan, ettei se ole niin, mutta toivon sitä, Pimiä kertoi haastattelussa.

Lue lisää: Vappu Pimiä, 40, puhui tv:ssä suhteestaan ulkonäköön – aviomies kuittasi suorasukaisesti: ”Hän sanoi, että älä koskaan funtsaa sitä”

Pimiällä on kaksi tytärtä, ja hän kertoikin pitävänsä tiukan linjan siinä, miten puhuu ulkonäöstään heidän vuokseen.

– En puhu ulkonäöstäni mitään negatiivista lasteni kuullen. Se on toissijainen seikka minun mielestäni. Kun mennään hautaan, niin puhuuko kukaan koskaan kenenkään ulkonäöstä? Eihän kukaan sano, että se oli niin ihana ihminen, koska sillä oli niin turpeat huulet, Pimiä täräytti EVS:ssä saaden yleisöltä valtavat aplodit.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt