Jyrki Järvilehto ja Satu-vaimo: Avioero!

Jyrki Järvilehto ja Satu Järvilehto hakevat avioeroa. Pari oli naimisissa 23 vuotta.

Jyrki ja Satu Järvilehto eroavat.

25.9.2018 16:16

Entinen F1-kuski Jyrki Järvilehto ja hänen vaimonsa Satu Järvilehto eroavat yli 30 yhteisen vuoden jälkeen. Espoon käräjäoikeudesta vahvistetaan Ilta-Sanomille, että pari jätti yhdessä erohakemuksen 21.9. Ilta-Sanomien tavoittama Jyrki Järvilehto ei halunnut kommentoida eroa.

Järvilehdot olivat yhdessä yli 30 vuotta. He tapasivat toisensa jo kouluaikoina ja pari kihlautui kymmenen vuoden seurustelun jälkeen vuonna 1993. Heidät vihittiin Johanneksen kirkossa vuonna 1995. Järvilehdoilla on kolme lasta.

Jyrki ja Satu Järvilehto ovat esiintyneet viime vuosina enää harvakseltaan julkisuudessa. He ovat kuvailleet haastatteluissa elämänsä muuttuneen täysin kesäkuussa 2010, jolloin tapahtui traaginen veneonnettomuus, jossa Jyrki Järvilehdon ystävä menehtyi.

Satu Järvilehto on kuvaillut Ilta-Sanomien haastattelussa vuonna 2012, etteivät he Jyrkin uran takia ole juurikaan asuneet samassa osoitteessa. Perhe on asunut Monacossa sekä Yhdysvalloissa Pohjois-Amerikan Le Mans -kisojen vuoksi, joissa Jyrki ajoi kilpaa.

– Meidän elämämme on Jyrkin työn takia tavallaan aina ollut eri osoitteissa. Yhteiselämämme ei ole ollut koskaan sellaista, että kävellään joka paikkaan käsi kädessä, Satu Järvilehto sanoi.

Satu Järvilehto työskentelee nykyään homeopaattina.

Jyrki Järvilehdon uran aikaan Satu-vaimo piti huolen kodista ja lapsista. Hän on korostanut IS:n haastatteluissa, ettei koskaan ole tuntenut uhrautuneensa miehen uran eteen.

– Tein kaiken täysin vapaaehtoisesti. Olisin toki voinut luoda omaakin uraa, eikä Jyrki olisi ollut sitä vastaan. Nautin siitä, että pystyin olemaan kotona lasten ollessa pieniä. Oikeastaan se on luksusta, että äiti voi olla lasten ensimmäiset vuodet heidän kanssaan, hän on sanonut.

Nykyään Satu Järvilehto työskentelee homeopaattina. Hän on kertonut IS:lle innostuneensa homeopatiasta Jyrki Järvilehdon vielä kilpaillessa, jolloin perhe vietti suurimman osan ajastaan Ranskassa ja Yhdysvalloissa. Hän valmistui homeopaatiksi vuonna 2009.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?