Pekka Pouta oli ylivoimainen ennakkosuosikki TTK:ssa – miten kävi suorassa tv-lähetyksessä? Näin tuomarit kommentoivat - Viihde - Ilta-Sanomat

Pekka Pouta oli ylivoimainen ennakkosuosikki TTK:ssa – miten kävi suorassa tv-lähetyksessä? Näin tuomarit kommentoivat

Pekka Poudan ja Jutta Heleniuksen tango sai tuomareilta suoraa palautetta.

Tuomarien mielestä Pekan ja Jutan tanssissa oli pehmeyttä ja taitoa.­

23.9.2018 21:03

Yksi tämän syksyn Tanssii tähtien kanssa -kisan ylivoimaisista ennakkosuosikeista on meteorologi Pekka Pouta, joka tanssii kisassa Jutta Heleniuksen kanssa.

Kun IS:n lukijat äänestivät ennakkosuosikkiaan TTK-tanssijoista etukäteen, Pouta sai äänistä peräti 43 prosenttia.

Pekka ja Jutta esittivät sunnuntain suorassa lähetyksessä herkän tangon, jossa musiikkina oli Goo Goo Dollsin kaunis Iris-kappale vuodelta 1998.

– Säämiehen sadetanssi. Pisteitä ropisee, eräs katsoja kommentoi Twitterissä.

Pekka Pouta on kansan ennakkosuosikki tanssikisassa.­

Pekka esiintyi tv-ruudussa rentoutuneena ja itsevarmana. Hän pohti juontaja Vappu Pimiän haastattelussa esityksensä jälkeen, että tanssissa oli pari outoa kohtaa, mutta tuomarit eivät sanoneet niitä ääneen, joten hänkään ei viitsisi.

Näin tuomarit kommentoivat Poudan esiintymistä:

– Ihan mieletön tanssi. Loistava tapa aloittaa kausi. Oli taidokkuutta, nousut ja laskut olivat kohdallaan. Olen valmis antamaan jalkatekniikkavirheet anteeksi, koska niitäkin oli, Helena Ahti-Hallberg henkäisi.

Meteorologi esiintyi lavalla nauravaisena.­

– Tänä iltana oli super sää ja onnelliset tuulet puhalsivat. Tanssinne hellyys ja pehmeys purivat minuun. Pekalla on selvästi pyrkimys avoimeen tanssiasentoon. Herätätte todella syvää, elävää mielenkiintoa, Jorma Uotinen jatkoi.

– Kyllä tässä on ilmeistä tanssitaitoa, eikä vain piilevää. Valssin olemus tässä tanssissa toteutui todella tyylikkäällä tavalla, Jukka Haapalainen sanoi.

Kaksikko sai yhteensä 23 pistettä tuomareilta.

Tanssii tähtien kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.10.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?