Suuri yllätys TTK-lähetyksessä: ”Tuntemattomasta” tähdestä nousi heti katsojien suosikki – ”Aiheuttaa aviokriisin” - Viihde - Ilta-Sanomat

Suuri yllätys TTK-lähetyksessä: ”Tuntemattomasta” tähdestä nousi heti katsojien suosikki – ”Aiheuttaa aviokriisin”

Näyttelijä Hannes Suominen yllätti tuomariston ja katsojat täysin.

Tuntematon sotilas -elokuvassa esiintynyt Hannes Suominen hurmasi TTK-lähetyksessä.­

23.9.2018 20:18

Näyttelijä Hannes Suominen tanssi sunnuntai-iltana TTK-ohjelman suorassa lähetyksessä yhdessä tanssiparinsa Kia Lehmuskosken kanssa. Kaksikko esitti koskettavan ja romanttisen tangovedon yleisölle.

Suoritus yllätti yleisön ja tuomarit täysin.

Tuomarit seurasivat esitystä haltioituneina. Esityksen jälkeen he kommentoivat, että tanssi ei kaivannut mitään kikkailuja ja kaksikon jalkatyöskentely oli mainiota. Esitys sai yleisöltä jättiaplodit.

Hannes Suominen ja Kia Lehmuskoski esittivät herkän tangon kansallisromanttisesti pukeutuneina.­

TTK:n ensimmäisissä lähetyksissä annetaan tavallisesti hiukan pihimmin hyviä arvosanoja kuin kisan loppuvaiheessa. Tavoitteena on kehittyä tanssijana kisan edetessä. Nyt Suominen sai kuitenkin tuomarilta heti kättelyssä yhdeksikön.

– Selvä, häkeltynyt Suominen kommentoi upeaa arvosanaa nöyrästi.

Yhteensä hän sai tuomareilta 25 pistettä. Hän on tähän mennessä jakson parhaiten menestynyt tanssija.

Suominen näytteli Tuntematon sotilas -elokuvassa viime vuonna. Siitä huolimatta hänen nimensä oli somessa monille uusi.­

Kansa ihastui nöyrään esitykseen

Katsojat ihmettelivät esityksen aikana somessa, kuka ihme Hannes Suominen oikein on ja mistä tämä putkahti tanssikisaan. Hanneksen nöyrä suhtautuminen positiiviseen palautteeseen sai yleisön ihastumaan entistäkin enemmän näyttelijään.

– Hannes on ehkä kaikkien aikojen ihanin TTK-kilpailija! Aiheuttaa meillä vielä aviokriisin, eräs katsoja kommentoi Twitterissä.

Suominen näytteli viime vuonna Louhimiehen Tuntematon-elokuvassa sotamies Vanhalaa. Hän on esiintynyt lukemattomissa muissakin elokuvissa, kuten viimeksi tänä vuonna ilmestyneessä Veljeni vartija -elokuvassa.

Myös näyttelijäkollega Aku Hirviniemi viestitti tsemppiä Suomiselle:

Radiojuontaja Tuija Pehkonen ylisti Suomista tulevaksi kansansuosikiksi:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?