Hääseurue tyrmistyi morsiamen uskomattomista vaatimuksista – suivaantunut vieras vuoti härskin listan nettiin

Morsiamen vaatimuslista hääseurueelle sai yhden vieraan suivaantumaan niin, että hän jakoi morsiamen uskomattomat toiveet kaikkien nähtäville.

Vaatimuslistan perusteella morsian haluaa varmistaa asemansa hääjuhlan keskipisteenä.

23.9.2018 14:03

Monet morsiamet ovat suunnitelleet tärkeää päiväänsä pitkään, joskus jopa lapsesta saakka. Siksi paineet ja vaatimukset hääpäivälle saattavat joskus lähteä hieman käsistä.

Nyt netissä kiertää erään amerikkalaisen morsiamen melkoinen määräyslista, joka koskee hänen häävieraitaan. Erikoisesta listasta uutisoi Metro-lehti.

Morsian oli lähestynyt hääseuruettaan sähköpostin voimin, jossa hänen lisäkseen hääsuunnittelija esitti häävieraille ehtoja. Listan oli vuotanut nettiin morsiamen ystävä, joka ei selvästi ollut morsiamen kanssa aivan samaa mieltä.

Kymmenen kohdan lista alkaa pyynnöllä, joka on monen mielestä vielä kohtuullinen. Vieraita pyydetään nimittäin saapumaan ajoissa, noin 15–30 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Myös seuraava ehto on monelle itsestäänselvä: älä pue yllesi valkoista, kermanväristä tai norsunluunvalkoista.

Lista ei kuitenkaan pääty tähän, vaan mitä pidemmälle se etenee, sen tiukempia ohjeita häävieraille luetellaan.

– Älä laita hiuksiasi muuten kuin tavalliselle polkkakampaukselle tai poninhännälle, morsian pyytää.

Varsinaisia juhlakampauksia häävierailla ei siis suvaita, ja sen lisäksi morsian toivoo, etteivät vieraat meikkaisi itseään ”täyteen tällinkiin”.

Vaatimuslistan mukaan hääparin kunniaksi skoolataan vain tietyllä samppanjalla, ilman ”minkäänlaisia poikkeuksia”.

Tilaisuudessa ei myöskään saa nauhoittaa, eivätkä vieraat saa käyttää sosiaalista mediaa ennen kuin siihen annetaan lupa. Kun lupa heltiää, täytyy kaikki hääpäivänä otetut kuvat merkitä sosiaalisessa mediassa morsiusparin ilmoittamalla hashtagilla.

Ehkä erikoisin vaatimus on kuitenkin se, etteivät häävieraat saa puhua morsiamelle ollenkaan. Tämä on vaatimuslistassa ilmoitettu isoilla kirjaimilla, jotta se ei jää keneltäkään huomaamatta.

Kun hääjuhlassa on edetty kilistelyyn asti, tulee kaikkien skoolata hääparin kunniaksi Rémy-merkkisellä sampanjalla. Tähän ei vaatimuslistan mukaan hyväksytä ”minkäänlaisia poikkeuksia”.

Viimeisenä tiukkana ehtona morsian kertoo, ettei hääjuhlaan ole tulemista lahjan kanssa, jonka arvo on alle 75 dollaria, eli noin 65 euroa.

Oletko sinä saanut häävieraana joskus vaatimuksia morsiusparilta? Oletko itse morsiamena esittänyt häävieraillesi toiveita? Kerro ja kommentoi!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?