Viihde

Vau, mitä tunnelmaa! Miss Suomi -finalistit hurmaavat romanttisissa hääpuvuissa: ”Nämä ovat aina suosikkikuvaukset”

Julkaistu:

miss suomi
Suomen kauneimman tittelistä kilpailevat missifinalistit ihastuttavat tunnelmallisissa hääpukukuvissa.
Miss Suomen loppuhuipennus lähestyy. Suomen kaunein valitaan tänä vuonna lauantaina 29. syyskuuta.

Missifinalistit ovat nauttineet kiertueensa aikana niin Suomen kuin Turkinkin upeista maisemista. Nyt 10 kaunotarta ovat palanneet Suomeen etelän lämmöstä ja poseeraavat tunnelmallisissa hääpukukuvauksissa Seinäjoella.

Yksi kaunotar joutui kuitenkin jättämään hääpukukuvaukset harmikseen väliin sairastumisen vuoksi. Finalisti numero 5 makasi sängyn pohjalla vatsataudin kourissa.

– Eevi Ihalainen oli kipeä, eikä voinut osallistua päivän kuvauksiin. Onneksi se meni ohi päivässä, ja hän on taas mukana menossa, kisaa emännöivä Sunneva Kantola kertoo.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hääpukukuvaukset ovat aina finalistien suosikkikuvaukset, joten Eeviä tietenkin harmitti, ettei hän voinut osallistua. Onneksi meillä on vielä upeita kuvauksia tulossa, Kantola sanoo.

Katso yhdeksän missifinalistin romanttiset hääkuvat ja valitse suosikkisi!

1. Milla-Mari Waismaa

2. Jenna Ruohola

3. Alina Voronkova
4. Janina Koskinen
6. Emilia Anttikoski
7. Erika Helin
8. Mirella Merivirta

9. Jenny Lappalainen
10. Ellinoora Möytyri


Kuvaaja: Nadi Hammouda. Kuvauspaikka: Hotel Sorsanpesä Seinäjoki. Hääpuvut: MorsiusSalonki RosAmor. Meikki: Anna Kilpeläinen. Hiukset: shair.fi / Jenna Nukala, Hiussalonki Katalook. Hiustenpidennykset: Dreamhair. Hiustuotteet: Bellando.fi. Kukat: Juhlapalvelu Eko Oy.

Ota kantaa

Kenen hääpukukuvat tekivät suurimman vaikutuksen?

1. Milla-Mari Waismaa 24% 2. Jenna Ruohola 15% 3. Alina Voronkova 15% 4. Janina Koskinen 11% 6. Emilia Anttikoski 7% 7. Erika Helin 11% 8. Mirella Merivirta 3% 9. Jenny Lappalainen 5% 10. Ellinoora Möytyri 11%
Ääniä yhteensä 17877

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt