Megatähti Rihanna on nyt Barbadoksen lähettiläs - Viihde - Ilta-Sanomat

Megatähti Rihanna on nyt Barbadoksen lähettiläs

Pienestä saarivaltiosta koko maailman tuntemaksi tähdeksi ponnistanut nainen ottaa uuden roolin ylpeänä vastaan.

Rihanna kuvattiin New Yorkissa 14. syyskuuta 2018.­

22.9.2018 1:25

Maailman suosituimpiin artisteihin kuuluva Rihanna, 30, on CNN:n mukaan nimitetty kotimaansa Barbadoksen lähettilääksi.

Tiedotteen mukaan Rihannan tehtävänä on levittää sanaa Atlantin ja Karibianmeren välissä sijaitsevan saarivaltion koulutukseen, turismiin ja investointeihin liittyen.

Supertähdestä tuli yksi Barbadoksen kulttuurilähettiläistä jo vuonna 2008, jolloin hän ryhtyi tekemään markkinointityötä turismiministeriölle. Nyt vastuualue laajenee.

– Rihanna rakastaa tätä maata syvästi, mikä heijastuu hänen hyväntekeväisyystyössään, etenkin terveyden ja koulutuksen osalta. Hän osoittaa myös patrioottisuuttaan, kun hän antaa takaisin tälle maalle ja vaalii saarta kotinaan, pääministeri Mia Amor Mottley kommentoi.

Näyttelijänäkin toimiva ja oman kosmetiikkamerkkinsä perustanut Rihanna toteaa tiedotteessa, että hän ottaa uuden roolin ylpeänä vastaan.

– Jokaisella Barbadoksen kansalaisella on oma roolinsa näissä pyrkimyksissä. Olen valmis ja innoissani vastuusta. Odotan innolla yhteistyötä pääministeri Mottleyn ja tämän tiimin kanssa, jotta saamme muokattua Barbadoksen imagoa.

Aiemmin tällä viikolla Rihanna twiittasi Suomen pääministerille Juha Sipilälle, sillä lasten koulutusta köyhissä maissa edistävän Global Partnership for Education -järjestön lähettiläs toivoi järjestön saavan Suomelta tukea.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?