Katso kuva: tässä on Kiira Korven venäläismiljardööriltä lahjaksi saama hulppea 300 000 euron luksusauto - Viihde - Ilta-Sanomat

Katso kuva: tässä on Kiira Korven venäläismiljardööriltä lahjaksi saama hulppea 300 000 euron luksusauto

Kiira Korven elämäkerrassa esitellään venäläiseltä miljardööriltä lahjaksi saatu hulppea ja kallis valkoinen urheiluauto.

Venäläismiljardöörin Kiira Korvelle lahjoittama urheiluauto ei ollut halvimmasta päästä.

21.9.2018 19:53

Entinen taitoluistelija ja moninkertainen arvokisamitalisti Kiira Korpi kertoo avoimesti elämänsä kipukohdista ja urheilu-urastaan keskiviikkona ilmestyvässä elämäkerrassaan Kiira – ehjäksi särkynyt. Jere Nurmisen kirjoittaman teoksen on kustantanut Otava.

Korpi kertoo elämäkerrassaan myös rakkauselämästään ja eräästä ”salaiseksi seikkailuksi” tituleeraamastaan suhteesta venäläismiljardööriin. 20-vuotias Korpi kertoo tutustuneensa nelikymppiseen mieheen, kun tämä oli iskenyt silmänsä vaaleaan taitoluistelijaan EM-kisojen aikana vuonna 2009.

Mies hemmotteli Korpea kirjan mukaan monenlaisilla ylellisillä lahjoilla.

Kaikista hulppeimman lahjansa Korpi sai mieheltä Ranskassa. Miljardööri lahjoitti hänelle upouuden Audin urheiluauton, joka maksaisi Korven mukaan Suomessa noin 300 000 euroa.

– Auton konepellillä lepäsi valtava kukka-asetelma ja rusettinauhaan oli painettu isojen hyttysten kuvia, koska mies oli antanut minulle lempinimeksi mosquito, hyttynen, ex-luistelija muistelee kirjassaan.

Venäläismiljardöörin lahjoittama ökyauto yllätti Kiira Korven täysin.

Muutamaa viikkoa myöhemmin Suomeen palannut Korpi koki yllätyksen. Hänen vanhempiensa talon ovelle ilmestyi saksalainen rekkakuski, joka toimitti auton Suomeen.

– Tilanne oli epätodellinen. Olin kyllä kertonut autosta kotona, mutta ei meille tullut mieleenkään, että mies oikeasti lähettäisi auton Suomeen. Mutta nyt saksalainen urheiluauto seisoi rekan kyydissä meidän kotipihallamme Hakametsässä. Kukaan ei ollut kertonut minulle, miten pitää toimia, kun venäläinen miljardööri haluaa lahjoittaa sinulle luksusauton. Isä pelkäsi, että naapurit näkevät auton, ja äiti itki tilannetta paniikissa. Mikko ajoi auton nopeasti pihaan ja peitti sen isän kanssa pressulla.

Kiira Korpi taitoluistelun EM-kisoissa vuonna 2009.

Autosta koitui kuluja, jotka venäläismiljardööri halusi ehdottomasti maksaa.

– Luulen, että johdamme edelleen autoverotilastoa Suomessa, sillä pelkkä autoveron osuus tuosta Audista oli yli 130 000 euroa.

Lopulta suhde venäläismiljardöörin kanssa hiipui, ja Korpi meni elämässään eteenpäin. Petra-siskon nimiin julkisuuden välttämiseksi rekisteröity auto myytiin muutaman vuoden kuluttua ja rahat siitä päätyivät Petralle.

– En varsinaisesti rakastunut mieheen, mutta kyllä minulla jonkinlaisia tunteita häntä kohtaan syttyi, Korpi myöntää kirjassa.

Korpi paljastaa kirjassa, että tarinan hänen ja venäläismiljardöörin suhteesta ovat aiemmin kuulleet vain hänen perheensä ja aivan lähimmät ystävät.

Korven ja venäläismiljardöörin ensitapaaminen oli miehen toimesta järjestetty. Venäläismies oli järjestänyt koko matkan ja kuvaukset Venäjälle Valion kautta vain saadakseen Korven luokseen. Mies paljasti tällöin olevansa ihastunut Korpeen ja hän antoi tälle lahjaksi sormuksen.

Lue lisää: Uutuuskirja: Kiira Korvella oli salasuhde venäläismiljardööriin – huijasi ovelasti Korven luokseen, antoi lahjaksi 300 000 euron luksusauton

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?