Antti Kaikkonen kommentoi avioliiton päättymistä Facebookissa: ”Takki on juuri nyt aika tyhjä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Kaikkonen kommentoi avioliiton päättymistä Facebookissa: ”Takki on juuri nyt aika tyhjä”

Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho ovat molemmat kommentoineet avioliittonsa päättymistä Facebook-sivuillaan.

21.9.2018 18:29

Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen 10 vuoden avioliitto on tullut tiensä päähän. Taiveaho kertoi asiasta Facebookissa perjantaina iltapäivällä.

Nyt myös Kaikkonen kommentoi eroa Facebookissaan. Kaikkosen mukaan päätös ei syntynyt hetken mielijohteesta, vaan oli pitkän harkinnan tulos.

– Voin vakuuttaa, että emme ole luovuttaneet helpolla, vaan aina yrittäneet jatkaa yhdessä eteenpäin, hän kirjoittaa Facebookissa.

– Moni joutuu elämässään eron kokemaan, joko omalta kohdalta tai läheiseltä. Ei sellaista kukaan toivo, kun naimisiin menee. Tuskin erot koskaan helppoja ratkaisuja ovat, ei tässäkään tapauksessa, hän lisää.

Kaikkonen kertoo päivityksessään, että pari aikoo huolehtia, että heidän sijaislapsillaan on erosta huolimatta kaikki hyvin.

– Olemme saaneet kasvattaa kahta meille sijoitettua lasta, ja niin teemme vastakin. Erosta huolimatta tulemme huolehtimaan, että heillä on kaikki hyvin. He ovat meille hyvin rakkaita, ja jatkoaskelia teemme heidän etuaan silmällä pitäen.

– Takki on juuri nyt aika tyhjä, enkä pysty nyt viisaita sanoja oikein sen enempää löytämään, Kaikkonen kirjoittaa ja kiittää vielä vaimoaan yhteisistä vuosista.

Taiveaho ja Kaikkonen ovat olleet naimisissa kymmenen vuotta. Pari kihlautui vuonna 2006, ja kesähäitä vietettiin heinäkuussa 2008.

Pari on puhunut avoimesti lapsettomuudesta. Tällä hetkellä he toimivat kahden lapsen, tytön ja pojan, sijaisvanhempina.

Taiveaho ja Kaikkonen kertoivat IS:lle viime jouluna parisuhdehaastattelussa heidän haaveilleen vanhemmuudesta vuosien ajan.

Lue lisää: Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen eroavat: ”Kyyneliä on ollut viime viikkoina paljon”

Kun hedelmöityshoidot eivät tuottaneet tulosta, he yrittivät adoptiota. Adoptioprosessi kaatui syksyllä 2011 Antti Kaikkosen vaalirahasyytteen vuoksi. Taiveaho kertoi, että he ovat erittäin onnellisia nykyisestä elämäntilanteesta ja kahdesta hirsirakenteisen kodin lattialla tepsuttelevasta pienestä jalkaparista.

Taiveaho kertoi haastattelussa olleensa syksyllä 2017 raskaana, mutta raskauden päättyneen keskenmenoon aikaisessa vaiheessa.

Katso alla olevalta videolta, miten Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen kertoivat parisuhteensa yksityiskohdista Me Naisten haastattelussa vuonna 2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?