Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen eroavat: ”Kyyneliä on ollut viime viikkoina paljon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen eroavat: ”Kyyneliä on ollut viime viikkoina paljon”

Satu Taiveahon ja Antti Kaikkosen 10 vuoden avioliitto on tullut tiensä päähän. Taiveaho kertoi asiasta Facebookissa.

21.9.2018 16:50

Satu Taiveaho, 41, ja Antti Kaikkonen, 44, eroavat. Satu Taiveaho kertoo Facebook-tilillään parin jättäneen avioerohakemuksen yhdessä.

– Olen pahoillani, ettemme osanneet tulla toinen toisiamme tarpeeksi puolitiehen vastaan, Taiveaho sanoo.

Hän kertoo perheen katsovan kaikesta huolimatta toiveikkaana kohti tulevaa syksyä.

– Kyyneliä on kyllä ollut viime viikkoina paljon, Taiveaho myöntää Facebook-päivityksessään.

Taiveaho ja Kaikkonen ovat olleet naimisissa kymmenen vuotta. Pari kihlautui vuonna 2006, ja kesähäitä vietettiin heinäkuussa 2008.

Pari on puhunut avoimesti lapsettomuudesta. Tällä hetkellä he toimivat kahden lapsen, tytön ja pojan, sijaisvanhempina.

Taiveaho ja Kaikkonen kertoivat IS:lle viime jouluna parisuhdehaastattelussa heidän haaveilleen vanhemmuudesta vuosien ajan.

Kun hedelmöityshoidot eivät tuottaneet tulosta, he yrittivät adoptiota. Adoptioprosessi kaatui syksyllä 2011 Antti Kaikkosen vaalirahasyytteen vuoksi. Taiveaho kertoi, että he ovat erittäin onnellisia nykyisestä elämäntilanteesta ja kahdesta hirsirakenteisen kodin lattialla tepsuttelevasta pienestä jalkaparista.

Taiveaho kertoi haastattelussa olleensa syksyllä 2017 raskaana, mutta raskauden päättyneen keskenmenoon aikaisessa vaiheessa.

Katso alla olevalta videolta, miten Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen kertoivat parisuhteensa yksityiskohdista Me Naisten haastattelussa vuonna 2015.

Lue lisää: Lapsettomuudesta kärsivä Satu Taiveaho havahtui erikoisiin oireisiin syksyllä – yllätysraskaus päättyi keskenmenoon

Taiveaho kiitti miestään saamastaan tuesta Meidän tarina -tv-sarjassa viime syksynä.

– En ole varmasti ollut helpoin puoliso. Kiitos, kun olet huolehtinut musta ja lapsista varsin hyvin kiireen keskellä, Satu sanoi ohjelmassa miehelleen kyynelehtien.

Lue lisää: Ajatus isovanhemmuudesta liikutti Satu Taiveahon kyyneliin – Tältä Satu ja Antti Kaikkonen näyttäisivät 90-vuotiaina!

Kaikkonen on ollut pitkään politiikassa ja toimii keskustan kansanedustajana. Taiveaho puolestaan toimi vuoteen 2011 asti SDP:n kansanedustajana. Tällä hetkellä hän on Suvanto ry:n toiminnanjohtaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?