Viihde

Pikkutytön erikoiset silmät keräävät kehuja tuntemattomilta – äiti paljasti surullisen totuuden: koskettava päivitys leviää somessa

Julkaistu:

Mehlani Martinezin, 2, suuret ja tummat silmät saavat kehuja ventovierailta.
Kaksivuotiaan Mehlani Martinezin äiti saa usein kuulla tuntemattomilta kehuja tyttärensä silmistä. Taaperon suuret silmät ovat lähes pikimustat. Karina Martinez päätti kuitenkin kertoa viraalihitiksi nousseessa Twitter-päivityksessään, mikä Mehlanin kauniiden silmien syy on.

– Joka kerta, kun olemme ulkona ja tuntematon kehuu, kuinka isot ja kauniit hänen silmänsä ovat, käyn pääni sisällä väittelyä siitä, pitäisikö minun mainita tytön puutteesta. Päätän kuitenkin, että en kerro, vaan hymyilen ja kiitän. Minulle jää aina outo tunne. Rukoilen, että tyttöni aina tietäisi, kuinka kaunis hän on, Martinez kirjoitti.
Seuraavissa twiiteissään Martinez kertoi Mehlani kärsivän harvinaisesta Axenfeld-Riegerin syndroomasta, joka vaikuttaa silmän sarveiskalvon ja iiriksen kehittymiseen ja altistaa glaukoomalle, The Independent kertoo. Koska syndrooma lisää glaukooman todennäköisyyttä, ei ollut ihme, kun Mehlanilla se todettiin.

Glaukooman, joka on tunnettu myös viherkaihina, syynä on usein korkea silmän sisäinen paine, joskaan näin ei ole aina. Glaukoomassa näköhermo vaurioituu ja pitkälle edenneessä glaukoomassa voi johtaa vakaviin puutoksiin näkökentässä. Suurin osa potilaista on yli 65-vuotiaita, Terveyskirjaston sivuilla kerrotaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Martinezin mukaan Mehlanin silmät ovat erittäin herkät valolle, minkä takia tyttö joutuu ulkona ollessaan käyttämään aurinkolaseja. Hän joutui myös vain viiden kuukauden ikäisenä leikkaukseen, jossa hänelle rakennettiin kyynelkanavat, jotta silmänpaine saataisiin laskemaan.
Martinezin päivitys on kerännyt yli 175 000 tykkäystä ja yli 36 000 uudelleentwiittausta. Tuhannet ovat kannustaneet lasta ja tytärtä päivityksen kommenteissa.

– Hän on vain täydellinen. Hän on upea. Hän on vahva pikkutyttö ja hän onnekas, että olet hänen äitinsä. Täydellistä, eräs kirjoitti.

– Hän on oikeasti yksi kauneimmista pikkutytöistä, joita olen koskaan nähnyt!
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän on niin täydellinen. Vahva ja kaunis pikkutyttö.

Martinez iloitisi Twitterissä ystävällisistä viesteistä.

– Olen ihan ällikällä lyöty siitä rakkaudesta, jota prinsessani saa osakseen. Te saatte minut kirjaimellisesti kyynelehtimään. Koska kaikki ovat olleet niin ihania, ajattelin jakaa joitain suosikkikuviani kaunottarestani.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt