Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen kuvan uusilta kotikulmiltaan Espanjasta: ”Mitkä maisemat!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen kuvan uusilta kotikulmiltaan Espanjasta: ”Mitkä maisemat!”

Antti Tuisku jäi Provinssirockin jälkeen määrittelemättömän mittaiselle tauolle.

Julkaistu: 20.9.2018 16:37

Poplaulaja Antti Tuisku pakkasi kamppeensa ja muutti etelän lämpöön.

Antti Tuisku pudotti todellisen yllätyspommin heinäkuun lopulla, kun hän paljasti sosiaalisessa mediassa muuttavansa ulkomaille. Poptähti vaikuttaa kotiutuneensa uuteen ympäristöön hyvin, sillä hän julkaisi tänään torstaina aurinkoisen kuvan uusilta kotikulmiltaan Espanjasta.

Kuvassa Tuisku katselee kivikkoiselta mantereelta siniselle ulapalle asianmukaisesti pelkkiin shortseihin ja lippalakkiin sonnustautuneena. Kuvan taustalla näkyvät kalastajat tuskin tietävät, että heidän takanaan poseeraa yksi suomipopin kirkkaimmista tähdistä.

– Elämä on hyvää, muusikko kirjoittaa kuvan yhteydessä. Tekstin perään hän on lisännyt tunnisteen #homesweethome, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ”oma koti kullan kallis”.

Tuiskun kuva keräsi muutamassa tunnissa tuhansia tykkäyksiä ja ihailevia huokauksia. Joku faneista utelee, miten poptähden Viljo-koira on sopeutunut uuteen ympäristöön. Tuisku kertoi aiemmin koiran muuttavan hänen mukanaan.

– Mitkä maisemat, joku huokaa.

– Kelpaisi viettää pimeä talvi tuollaisessa paikassa, toteaa toinen.

Tuisku jäi määrittelemättömän mittaiselle tauolle hieman ennen kuin hänen elämäkertansa Antti Tapani (WSOY) julkaistiin elokuussa. Kirjassa poptähti kertoo sellaisia asioita vuosien varrelta, joita hänestä ei ole ennen kuultu.

Lue lisää: Uutuuskirja: Antti Tuisku kuuli kesken baari-illan exänsä olevan raskaana – ”Oli kaksi vaihtoehtoa”

Tauostaan huolimatta Tuisku ei tule lepäämään laakereillaan vaan hänellä on muuton lisäksi muitakin suunnitelmia. Poppari aloittaa syksyllä liikunta-alan opinnot Varalan urheiluopistossa, jotka hän suorittaa pääasiassa etänä Espanjasta.

– Teen tämän siksi, että lisään omaa tietotaitoani ja pystyn ehkä joku päivä valmentamaan itseäni. Mutta ennen kaikkea siksi, että pääsen hyppäämään tavalliseen elämään ihmisten pariin. Tekemään kaikkea mitä muutkin mun ikäiset tekee. Että pääsen haistamaan ja maistamaan perus tekemistä ja elämää, jota mulla on ollut iso ikävä, Antti kertoi Ilta-Sanomille elokuun lopussa.

Lue lisää: Antti Tuisku ikävöi tavallista elämää: palaa takaisin koulun penkille

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?