Viihde

Hanna-Maria Seppälä paljastaa IS:lle yksityiskohtia salahäistään: intiimit rakkausjuhlat Aasiassa – ”Toivottavasti saamme yhteisiä lapsia”

Julkaistu:

rakkaus
Entinen huippu-uimari Hanna-Maria Seppälä ja hänen miehensä Anssi Hintsa viettivät häitään tammikuun alussa.
Hyvinvointialalla nykyään työskentelevä entinen huippu-uimari Hanna-Maria Seppälä, 33, vahvistaa Ilta-Sanomille Seiskan tiedon, että hän on mennyt naimisiin Anssi Hintsan, 56, kanssa.

– Avioidumme alkuvuodesta Aasiassa, hän kertoo IS:lle.

Saavuttuaan kotimaahan pariskunta rekisteröi liittonsa. Avioehtosopimustiedoissa avioliiton solmimispäiväksi on merkitty 31. tammikuuta 2018.

Hanna-Marian aviomies on liikemaailmassa toimiva Anssi Hintsa. Pariskunta on ollut yhdessä pian yhdeksän vuotta ja kihloihin he menivät Havaijilla 2016, heti Rion olympialaisten jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Nyt siis vietettiin alkuvuodesta häitä.

– Häät olivat pienimuotoiset ja mukana olivat vain läheiset. Olemme onnellisesti aviossa, oman sukunimensä säilyttävä Hanna-Maria kertoo.

Aiemmin aviossa olleella Anssi Hintsalla on jo aikuisia lapsia edellisestä liitostaan.

– Toivottavasti saamme yhteisiä lapsia, jos Luoja suo, Hanna-Maria sanoo herkällä äänellä.


Anssi Hintsa on liike-elämän vaikuttaja ja edesmenneen F1-lääkäri Aki Hintsan veli. Hanna-Maria on kertonut puolisonsa ymmärtäneen hyvin kiireisen urheilijan elämänrytmiä ja sitä, että tämä on paljon poissa kotoa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hanna-Maria lopetti ammattiuransa vuonna 2016 ja kertoi IS:lle vuonna 2017, että hän suunnittelee antavansa jatkossa enemmän aikaa parisuhteelleen.

– Nyt mennään eteenpäin kohti tulevaa. Odotan innolla seuraavaa elämää. On tärkeää antaa aikaa myös Anssille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt