Viihde

Jalkansa menettänyt missifinalisti astui punaiselle matolle proteesin kanssa – ihmisten julmat kommentit järkyttivät: ”Teiltä puuttuu sydän”

Julkaistu:

Miss Italia -finalisti on saanut sosiaalisessa mediassa osakseen julmaa kritiikkiä.
18-vuotias Chiara Bordi pääsi Miss Italia -finaalikolmikkoon kilpailemaan kirkkaimmasta missikruunusta.

Kaunis nuori nainen on siitä asti ollut suuren huomion kohteena niin kotimaassaan kuin maailmallakin.

Missifinalisti menetti nimittäin jalkansa pyöräonnettomuudessa ollessaan 13-vuotias. Proteesia käyttävä Bordi on halunnut määrätietoisuudellaan osoittaa, ettei minkään kannata antaa estää toteuttamasta unelmiaan.


Kansainvälisten medioiden mukaan ilkeimmät kommentoijat ovat kritisoineet Bordia kovin sanakääntein sosiaalisessa mediassa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kilpailun voiton vei lopulta Carlotta Maggiorana, mutta äänekkäimmät arvostelijat syyttivät silti Bordin osallistuneen kilpailuun vain huomion vuoksi.

– Pääsit kilpailuun vain siksi, että olet rampa, kommentoijat tylyttivät.


Bordilla oli kuitenkin napakka vastaus arvostelijoilleen.

– Minulta puuttuu jalka, mutta teiltä puuttuu sydän ja aivot, hän sanoi.

Nuoren naisen mukaan ilkeiden nettikommenttien takana on monenlaista turhautumista ja epätyytyväisyyttä. Hän on kaikesta huolimatta edustanut niin punaisilla matoilla kuin muissakin tilaisuuksissa rohkeasti omana itsenään.

– Minua ei kiinnosta voittaminen, vaan se, että pääsen näyttämään maailmalle, että elämäni on kaunista vaikka olen ollut dramaattisessa onnettomuudessa, Bordi totesi arvostelijoilleen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt