Tosi-tv-ohjelmasta tutulle kirurgille ja tyttöystävälle raiskaussyyte – uhreja pelätään olevan jopa tuhat - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-ohjelmasta tutulle kirurgille ja tyttöystävälle raiskaussyyte – uhreja pelätään olevan jopa tuhat

Orangen piirikunnan syyttäjänvirasto kertoi tiistaina, että Newport Beachissa asuvaa kirurgia ja tämän tyttöystävää syytetään ainakin kahden naisen huumaamisesta ja raiskauksesta.

19.9.2018 7:57

ABC:n mukaan piirisyyttäjä Tony Rackauckas piti tiedotustilaisuuden Santa Anassa ja ilmoitti nostavansa syytteet Grant William Robicheauxia, 38, ja Cerissa Laura Rileytä, 31, vastaan.

Syytteen mukana heidän epäillään huumanneen kaksi naista ja raiskanneen heidät.

Robicheaux on tunnettu tosi-tv-ohjelmasta Online Dating Rituals of the American Male. Tämän lisäksi hän on tunnettu urheilulääkäri ja on hoitanut lukuisia huippunimiä.

Parivaljakon kerrotaan tavanneen uhrinsa baarissa ja huumanneen heidät. Tämän jälkeen he ovat vieneet naiset miehen asuntoon, jossa he ovat raiskanneet heidät.

Syyttäjän mukaan raiskauksia on myös videoitu. Videoiden ja syytettyjen puhelimista löytyneiden kuvien perusteella uhreja saattaa olla jopa tuhat.

Rackauckas lisäsi, että molemmat syytetyt ovat “siistejä ja kauniita ihmisiä”, ja he ovat käyttäneet ulkoisia ominaisuuksiaan hyväkseen uhrien houkuttelemisessa.

Ensimmäinen uhri kertoo tavanneensa Robicheaux’n ja Rileyn ravintolassa Newport Beachilla ja saaneensa kutsun juhliin. Hänet kuitenkin huumattiin ja raiskattiin. Uhri otti seuraavana päivänä yhteyttä paikalliseen poliisiin ja hänen verestään löytyi jälkiä useista huumeista.

Kaksikko saa syytteet myös huumausainerikoksesta, sillä Robicheaux’n asunnosta löytyi kotietsinnän yhteydessä useita laittomia aineita.

Tämän lisäksi miehellä oli kaksi laitonta kivääriä, neljä muuta asetta ja useita ammuksia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?