Jack Black villiintyi täysin omasta Hollywood-tähdestä – pomppi ilosta: ”Olen halunnut tällaisen niin pitkään” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jack Black villiintyi täysin omasta Hollywood-tähdestä – pomppi ilosta: ”Olen halunnut tällaisen niin pitkään”

Lahjakas näyttelijä ja muusikko väläytteli jo eläköitymistä.


19.9.2018 3:20

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Jack Black, 49, järjesti melkoisen show’n saadessaan oman tähden legendaariselle Hollywood Walk of Famelle.

Black pomppi ilosta, poseerasi erikoisissa asennoissa, jakoi vuolaita kiitoksia ja haukkui lopuksi Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin.

– Olen halunnut tällaisen niin pitkään. Lapsesta asti olen ajatellut ”Oi, jos saa tuollaisen tähden jalkakäytävälle, se tarkoittaa sitä, että on todella onnistunut”, Black hehkutti uutistoimisto Reutersin mukaan.

Hän vitsaili myös eläköityvänsä.

– Sain sen. Sain sen. Miksi jatkaa? Sen saaminen tarkoittaa, että olen menestynyt. Olen menestynyt ja aion keskittyä ruokavalioon ja liikuntaan.

Blackin tähti kuuluu elokuvakategoriaan ja on järjestyksessään 2 645:s. Tiistain seremonioihin osallistuivat hänen perheenjäsentensä lisäksi muun muassa Tim Robbins, Kyle Gass, Mike White ja Richard Linklater.

Black on näytellyt valkokankaalla esimerkiksi elokuvissa Hal ja iso rakkaus, School of Rock, King Kong, Holiday ja Tropic Thunder. Äänirooleja hän on tehnyt muun muassa Kung Fu Panda -elokuvissa.

Monipuolinen Black tunnetaan myös koomikkona, muusikkona ja lauluntekijänä.

Jack Black elehtii kiitospuheensa aikana.­

Jack Black nautti täysin siemauksin hänen kunniakseen järjestetyistä seremonioista.­

Jack Black oli poikkeuksellisen hilpeällä tuulella.­

Jack Black suutelee tähteään, jonka järjestysnumero on 2 645.­

Jack Black poseeraa näyttelijä Mike Whiten (vas.) ja elokuvantekijä Richard Linklaterin (oik.) kanssa.­

Jack Black peitti korvansa Richard Linklaterin puheen aikana.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?