Koulukiusatusta tytöstä tuli ”Miss Iron Bum” – nousi ällistyttävään Instagram-suosioon vähäpukeisilla treenivideoilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Koulukiusatusta tytöstä tuli ”Miss Iron Bum” – nousi ällistyttävään Instagram-suosioon vähäpukeisilla treenivideoilla

Bakhar Nabievalla on Instagramissa yli 2 miljonaa seuraajaa, jotka haluavat nähdä sometähden treenivideoita ja kovan harjoittelun tuloksia.

Bakhar Nabieva on urheilullisilla otoksillaan noussut sometähdeksi.­

18.9.2018 22:43

Instagram-tähti Bakhar Nabievaa, 24, kiusattiin nuorena laihuudesta ja etenkin hoikista jaloista. Nyt parikymppisellä naisella on suositussa kuvapalvelussa yli kaksi miljoonaa seuraajaa, jotka haluavat saada naiselta treeni-inspiraatiota tai vain ihailla tämän lihaksikasta ulkonäköä.

Nabieva syntyi Bakussa, Azerbaidžanissa, mutta hänen perheensä muutti Ukrainaan vanhempien työn perässä. Instagramissa kaunotar on kertonut perheen olleen köyhiä ja välien isään olleen huonot. Koulussa nuorta tyttöä kiusattiin.

– En ollut koulussa suosittu tyttö. Minua kiusattiin, mutta siskoni tiesi, kuinka suojella minua.

Brittilehti Daily Mailille Nabieva kertoi, kuinka alkoi lopulta käydä salilla, koska ei halunnut enää kuunnella pilkkaa ulkonäöstään.

– Aloin käydä salilla, mutta minulla ei ollut mitään ideaa siitä, kuinka tehdä treeniohjelma oikein, joten keskityin vain fyysiseen puoleen. Yhtenä päivänä heräsin ja näin peilistä vähän lihasta, Nabieva muisteli.

– Kun näin tuloksia, mikään ei voinut pysäyttää minua.

Ukrainassa asuva Nabieva tunnetaan lihaksikkaista jaloistaan, mustista piilolinsseistään ja pitkästä tummasta tukasta. Hänen suosiotaan ovat kuitenkin lisänneet etenkin vähäpukeiset treenivideot, jotka on kuvattu käytännössä pelkästään takaa. Fitness-tähden seuraajat ovat ristineet naisen ”Miss Teräspepuksi.”

Nabieva kertoi Metron mukaan, ettei hän noudata mitään tiettyä ruokavaliota.

– Kun sinulla on nopea aineenvaihdunta, voit syödä kaikkea etkä liho, mutta totta kai syön paljon lihaa ja hiilihydraatteja, mutta syön myös karkkia.

Nainen kuitenkin toteaa, että joutunee vanhempana miettimään enemmän, mitä syö.

– Vartaloni ei vain halua lihota, mutta aineenvaihduntani varmaan hidastuu, kun olen 25 tai jotain.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?