Arman Alizad seurasi vierestä, kun Ihmis-Kenin vartaloa sahattiin karmivassa kauneusleikkauksessa: ”Veri vaan roiskui” - Viihde - Ilta-Sanomat

Arman Alizad seurasi vierestä, kun Ihmis-Kenin vartaloa sahattiin karmivassa kauneusleikkauksessa: ”Veri vaan roiskui”

Arman Alizad tapasi kymmenistä kauneusleikkauksista tutun Ihmis-Kenin eli Rodrigo Alvesin Los Angelesissa ja pääsi tämän mukaan leikkaussaliin, kun tältä sahattiin irti neljä kylkiluuta.

Arman Alizad vietti kansainvälisesti tunnetun brasilialaisen Ihmis-Kenin kanssa lähes viikon.­

18.9.2018 10:32

Maailmanluokan julkisuuteen omilla kauneusleikkauksillaan päätynyt brasilialainen Rodrigo Alves, 34, on vieraana Arman Alizadin uuden Arman ja viimeinen ristiretki -tuotantokauden avausjaksossa.

Yli 60 kauneusleikkausta läpikäynyt Alves kieltää käyneensä kauneusleikkauksissa siksi, että hän haluaisi näyttää Barbie-nukkesarjan Ken-nukelta. Sen sijaan hän on halunnut näyttää uniikilta eli ainutlaatuiselta.

Tiedotusvälineissä häntä on kuitenkin usein kutsuttu lempinimellä Ihmis-Ken.

Hän on laittanut kauneusleikkauksiin yli puoli miljoonaa euroa.

Brasilialainen Rodrigo Alves, 34, tunnetaan kansainvälisesti Ihmis-Keninä. Hän on kertonut avoimesti rakkaudestaan plastiikkakirurgisia operaatioita kohtaan.­

Arman pääsi alkuvuodesta katsomaan, kun Alvesilta poistettiin neljä kylkiluuta losangelesilaisessa sairaalassa.

– Rodrigo halusi itselleen kapeamman vyötärön, ja pääsin hänen mukaansa leikkaussaliin, kun häneltä poistettiin neljä kylkiluuta. Seisoin vieressä ja katsoin, kun veri vaan roiskui, Arman kertoo IS:lle.

Lue myös: Arman Alizad tapasi hengenvaarallisia operaatioita teettäneen kuuluisan ihmis-Kenin – ”Hän on hyvin tavoiteltu henkilö”

– Oma sisäinen kirurgini heräsi, kun katselin operaatiota. Kirurgi jopa totesi vieressä, että Arman, you are good!

Arman näki, kuinka selkärangan viereen tehtiin viilto ja sitä kautta päästiin käsiksi kylkiluihin. Välissä oli valtava määrä lihaksia ja kudosta.

– Se oli valtava operaatio, joka kesti kuusi tuntia. Siinä on riskinsä, ettei esimerkiksi sahata keuhkoihin. Samalla Rodrigolle tehtiin myös rasvaimu, jotta tulos voitiin maksimoida.

Miehen kehoon on ruiskutettu myös täyteaineita, jotta hän näyttäisi harteikkaammalta ja lihaksikkaammalta. Nykyään hänellä onkin varsin näkyvät vatsalihakset.

Arman keskusteli Alvesista kylkiluut poistaneen lääkärin kanssa ja sai yleisluontoisen vastauksen siitä, miksi joku haluaa viedä kauneusleikkaukset äärimmilleen.

Arman keskustelee ohjelmassaan myös korealaisen kirurgin kanssa. Koreassa jopa vanhemmat ostavat teini-ikäisille lapsilleen kauneusleikkauksia.­

– Kylkiluut poistaneen kirurgin mukaan tällaisten ihmisten diagnoosi on minäkuvan vääristymä eli henkilö itse ei näe itseään siten kuin muut.

Alves on valmis ottamaan valtavia riskejä oman ulkonäkönsä vuoksi.

– Moni leikkaus on myös mennyt pieleen, ja hänelle on tehty yli kymmenen nenäleikkausta, koska aiempia epäonnistumisia yritetään korjata uusilla leikkauksilla, Arman kertoo.

Alves kertoi Armanille kärsineensä teininä siitä, että häntä haukuttiin pottunenäksi ja läskiksi. Armanin mukaan hän on nykyään tyytyväinen ulkonäköönsä eli oman mielikuvituksensa tuotteeseen, kuten hän itse kuvailee.

– Hän tuntuu olevan nyt tosi tyytyväinen ja onnellinen.

Alvesille on tehty useampi nenäleikkaus, kulmien korjausleikkaus ja silmäluomien korjausleikkaus, hänen leukalinjaansa ja poskiaan on muokkailtu uuteen uskoon ja hiusrajaa on korjailtu kirurgisesti.­

Arman kyselee jaksossa myös Ihmis-Kenin tulevaisuudentoiveita ja mahdollisia lapsihaaveita.

– Rodrigo repesi nauramaan ja sanoi, että miltä hänen lapsensa näyttäisivät: eivät ainakaan yhtään häneltä! Arman naurahtaa.

– Todellisuudessa hän toivoisi jälkikasvua. Hän puhuu avoimesti homoudestaan ja siitä, millaisen ihmisen hän haluaisi rinnalleen. Hän ei suostuisi olemaan kenenkään kanssa pelkän ulkonäön vuoksi.

Arman vietti Alvesin kanssa melkein viikon. Hän sai Alvesiin yhteyden sosiaalisen median kautta ja yllättyi, kun Alves vastasi hänelle lähes saman tien.

Arman sai todella positiivisen kuvan Ihmis-Kenistä, joka osoittautui avoimeksi ja herkäksi henkilöksi.­

– Rodrigolla on jatkuvasti monen eri tv-ohjelman kuvauksia ja lehtijuttuja ympäri maailmaa, joten yllätyin, kun hän suostui heti mukaan ohjelmaani. Olin seurannut häntä pidempään somessa ja kerroin hänelle, että olen saanut somesta erilaisen kuvan kuin lehtijutuista.

Näin myös kävi.

– Kaikki kyselevät minulta, että kuinka sekaisin tämä Rodrigo oikein on. Mutta olen sanonut kaikille, että hän on todellisuudessa maailman ihanimpia, kilteimpiä ja huomaavaisimpia ihmisiä, joita olen tavannut, Arman kertoo.

– Hän on tosi hauska jäbä, ja hän puhuu ohjelmassani tosi avoimesti kaikesta.

Nykyään Lontoossa asuva Ihmis-Ken osallistui vastikään brittien Big Brother -ohjelmaan ja sai aikaan melkoisen kohun, kun tuotanto poisti hänet täysin yllättäen talosta.

Arman viestitteli aiheesta Alvesin kanssa.

– Juttelin hänen kanssaan ja hän kertoi, ettei hänellä synkannut talossa kenenkään kanssa eikä ihmiset olleet yhtään samanhenkisiä. En sinänsä ihmettele, sillä hän on ehkä jopa liian tavallinen BB-meininkiin, Arman sanoo.

– Kyseessä on lopulta tosi tavallinen ja herkkä tyyppi. En voisi itsekään ikinä mennä BB-taloon: tulisin hulluksi ja haluaisin tappaa kaikki, toteaa monessa liemessä keitetty Arman.

Sen sijaan Arman lähtee ohjelmansa uusissa jaksoissa Etelä-Afrikkaan tapaamaan pahamaineisinta jengiä ja etsimään sarvikuonojen salametsästäjiä.

Arman ja viimeinen ristiretki, 24. syyskuuta alkaen Nelonen klo 22.00

Päivitetty 18.9.2018 klo 11.16: Kuvassa Arman Alizad ei keskustele Rodrigo Alvesin kirurgin vaan korealaisen kirurgin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?