Viihde

Ruotsin miljonääriäiti Anna Anka paljastaa kohutun avioliittonsa viimeiset hetket: ex-mies uhkasi aseella

Julkaistu:

avioero
Ruotsin miljonääriäideistä tuttu Anna Anka kertoo liittonsa Paul Ankan kanssa olleen loppumetreillä erittäin riitaisa ja johtaneen todelliseen vaaratilanteeseen.
Musiikkilegenda Paul Ankan entinen vaimo Anna Anka, 47, nähtiin suositun Ruotsin miljonääriäidit -ohjelman ensimmäisellä kaudella vuonna 2009. Hän on tehnyt paluun suosikkisarjaan tänä syksynä, ja luvassa on jälleen kohuja ja teräviä mielipiteitä.

Sarjassa tv-katsojat pääsivät kurkistamaan Yhdysvalloissa asuneen Annan ja Paulin arkeen. Ex-pari avioitui vuonna 2008, mutta liitto päättyi riitaisaan eroon vuonna 2009. Ex-parilla on myös vuonna 2005 syntynyt Ethan-poika.

Anna Anka on nyt raottanut sanaista arkkuaan suhteestaan Paul Ankaan ja paljastanut hurjia yksityiskohtia liitostaan ruotsalaiselle Expressen-lehdelle.


Annan mukaan yksi merkittävä syy parin eroon päätyneeseen liittoon oli juuri kohuttu Ruotsin miljonääriäidit -ohjelma.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minun televisiourani oli yksi suurimpia syitä eroomme. Se liittyi egoon. Vanha mies ei ollut valmistautunut menettämään ykköspaikkaansa, joka hänellä oli ollut monta vuotta, Anna toteaa.

Tosi-tv-kaunottaren mukaan liiton loppumetreillä koettiin myös todellinen vaaratilanne. Annan mukaan hänen ex-miehensä uhkasi häntä riidan päätteeksi pistoolilla.

– Hän osoitti minua aseella päähän. Seuraavana päivänä poliisi tuli käymään talossamme Swat-ryhmän kanssa, Anna kertoo Expressenille.


Anna kertoi aikoneensa hakea avioeroa välittömästi välikohtauksen jälkeen. Hänen mukaansa hänen ex-miehensä jätti oman erohakemuksensa tarkoituksellisesti juuri ennen häntä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Hän tiesi, että aioin jättää hakemuksen sinä päivänä, joten hän ehti ennen minua. Hän halusi suojella itseään, ja sai tilanteen näyttämään siltä, että hän on uhri, vaikka tosiasiassa uhri olin minä, Anna sanoo.

Expressen tavoitteli Paul Ankaa kommentoimaan asiaa. Hän ei halunnut kommentoida avioliiton yksittäisiä tapahtumia, mutta heitti tylyn viestin ex-vaimolleen.

– Ketään ei kiinnosta mitä Anna Ankalla on sanottavaa, Paul Anka totesi ruotsalaislehdelle.


Ruotsin miljonääriäidit -sarjan jälkeen Anna pysytteli pitkään poissa parrasvaloista. Hän kertoo elävänsä eläkerahoillaan, jotka nosti maksaakseen avioeron oikeudenkäyntikulut.

Tällä hetkellä kohukaunotar elää uudessa onnellisessa parisuhteessa 20 vuotta nuoremman rakkaansa kanssa.

Lue lisää: Muistatko Ruotsin miljonääriäideissä kohauttaneen Anna Ankan? Seurustelee 20 vuotta nuoremman miehen kanssa – elää eläkerahoillaan

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt