Viihde

Sara Sieppi paljastaa Instagramissa lisää yksityiskohtia erosta: ”Oon hautonut tätä kaikkea jo niin pitkään”

Julkaistu:

ero
Sara Sieppi julkaisi Instagramissa tunteikkaan kirjoituksen erostaan.
Alkuviikon kuumin puheenaihe viihdemaailmassa on ollut muusikko Roope Salmisen ja somekaunotar Sara Siepin ero.

Kolmisen vuotta yhdessä olleen parin ero tuli ilmi tänään maanantaina, kun Sieppi kirjoitti asiasta Idealistan blogissaan. Myös Salminen kirjoitti sosiaaliseen mediaan oman näkemyksensä ex-parin tilanteesta.

Myöhään maanantai-iltana Sieppi jatkoi eroteemalla myös Instagramin puolella. Juontajanakin työskennellyt Sieppi julkaisi Instagramissa selfien, jonka yhteyteen hän kirjoitti tunteikkaan tekstin erostaan.
– Tätä kaikkea oon hautonut jo niin pitkään, mutta silti sen ääneen sanominen pelotti mua paljon. Niin kliseistä kuin se onkaan, mutta kaikki kokemukset opettaa ja toivottavasti jatkan tästä eteenpäin vahvempana kuin koskaan. Se vie varmasti aikaa, mutta toivon, että suljetut ovet avaavat jotain uusia. Näin elämällä on tapana tehdä, Sieppi kirjoittaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuvan yhteyteen on kirjoitettu runsain määrin tsemppauksia viihdekaunottarelle.
Salminen puolestaan kiitteli vuolaasti Sieppiä omassa Instagramissaan, jonne hän avasi omaa näkemystään parin erosta. Salminen kiitteli Sieppiä yhteisistä vuosista.

– Mulla on Sarasta ihan pelkästään hyvää sanottavaa, hän on kiltein ja lämpimin ja upein nainen ja ihminen jonka tiiän. Oon ikuisesti kiitollinen että sain tavata sut ja opetit mulle elämästä enemmän ku sanat voi kuvailla ja teit musta paremman ja onnellisemman version itestäni. Toivon että pystyin antamaan sulle takas edes murusen siitä kaikesta mitä sä annoit mulle, Salminen kiittelee.

Lue lisää: Roope Salminen avautuu Instagramissa erostaan Sara Siepin kanssa


Avoliitossa elänyt pari ehti pitää yhtä kolmisen vuotta. Sara Sieppi antoi blogikirjoituksessaan eron syyksi elämänarvot, jotka eivät kohtaa pariskunnan välillä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Joskus on vaan pakko luovuttaa ja tässä kohtaa lähteminen oli ainoa oikea ratkaisu, Sieppi kirjoittaa blogissaan.

– Tällaisen elämänmuutoksen myötä olo on tietysti haikea ja surullinen, mutta muuta mahdollisuutta ei enää ollut. Kun arvot eivät kohtaa, on parisuhdetta mahdotonta ylläpitää, Sieppi kirjoittaa.

Lue lisää: Tällainen on Sara Siepin viimeinen yhteiskuva pariskuntana Roope Salmisen kanssa – hehkutti onneaan Instagramissa

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt