Viihde

Näin Sara Siepin ja Roope Salmisen salaperäinen rakkaustarina eteni: ”Ihan älyttömiä vuoristoratoja”

Julkaistu:

Ero
Suomalaisen viihdemaailman superpari Roope Salminen ja Sara Sieppi päätyivät eroon kolmen vuoden seurustelun jälkeen.
Viihdekaunotar Sara Sieppi, 27, pudotti maanantaina puolilta päivin todellisen pommin kertoessaan eroavansa juontajana ja muusikkona tunnetusta puolisostaan Roope Salmisesta, 28. Sieppi kirjoitti asiasta Idealistan blogissaan.

Lue lisää: Idealista: Sara Sieppi ja Roope Salminen – Ero!

Avoliitossa elänyt pari ehti pitää yhtä kolmisen vuotta. Eron syyksi Sieppi antoi elämänarvot, jotka eivät kohtaa pariskunnan välillä.

Siepin ja Salmisen rakkaustarina on yksi Suomen seuratuimmista, vaikka siitä tiedetään lopulta varsin vähän. Pari tapasi ensimmäistä kertaa vuonna 2012. Sieppi vieraili tuolloin Roope Salminen & Koirat -yhtyeen musiikkivideolla, esittäen huvittavasti Salmisen tyttöystävää. Videon kuvausten jälkeen Sieppi sai kutsun bändin keikalle, muttei päässyt tällöin paikalle.
Vuosia myöhemmin, syksyllä 2015, Salminen kutsui Siepin uudelleen yhtyeensä keikalle. Tällä kertaa hän meni paikalle ja parin rakkaustarina sai alkunsa. Salminen vahvisti suhteen Facebook-tilillään huhtikuussa 2016.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Ketään ei varmaan tässä vaiheessa enää kiinnosta, eikä pitäiskään kiinnostaa, mutta ihan vaan ettei tästä tarvii enää kysyä mitään niin kyllä, Sara Sieppi on mun avovaimo ja kyllä, rakastan häntä tosi paljon. Paras mimmi, jonka tiiän by far, Salminen kirjoitti tuolloin.
Sieppi puhui seurustelusuhteestaan Ilta-Sanomille ensi kertaa kesällä 2016. Nainen paljasti suhteen käynnistyneen varsin nopealla aikataululla, sillä pari muutti saman katon alle vain muutaman kuukauden seurustelun jälkeen.

– Ei ollut mitään tarkoitusta, että alkaisin seurustelemaan kenenkään kanssa, mutta jotenkin kaikki vain loksahti paikalleen. Sattui eteen oikea tyyppi, hän kertoi IS:lle.

– Olemme tosi erilaisia ihmisiä ja molemmilla on omat kiinnostuksen kohteet. Se on kuitenkin tehnyt kaikesta vain mielenkiintoisempaa, kun on päässyt tutustumaan uusiin asioihin, hän jatkoi.


Ex-missi kertoi suhteen myötä löytäneensä uusia puolia myös itsestään. Hän huomasi muun muassa olevansa huolehtivampi, kuin oli aiemmin kuvitellut.

– Roopesta pitääkin vähän huolehtia, hän kertoi nauraen.

Lue koko juttu tästä: Roope Salmisen kanssa seurustelusta Sara Siepille yllättävä hyöty – miesten törkeä irstailu loppui

Kesällä 2017 Sieppi kertoi Ilta-Sanomille muun muassa siitä, miten kotityöt jakautuvat heidän taloudessaan.

– On itsestään selvää, että minä siivoan ja laitan kodin. Roope ei ole ihan niin tarkka kuin minä olen, mutta se ei haittaa. Minä voin hyvin tehdä sen, Sieppi sanoi.

Siisteyden lisäksi Sieppi mainitsi olevansa parisuhteen tunteellisempi puolikas.

– Välillä fiilikset menevät ihan älyttömiä vuoristoratoja. Roope osaa pysyä järkevänä. Hän on sanonut minulle, että pitää yrittää katsoa tilanteen kokonaiskuvaa, ja ymmärtää, että eivät asiat ole niin huonosti. Välillä voisin olla dramatisoimatta asioita niin paljon, hän kertoi.


Ex-missin mukaan myös julkisuuden varjopuoli toi parisuhteeseen omat painolastinsa.

– Se on raskasta, että monet jaksavat seurata niin aktiivisesti meitä. Rakkaus on meidän välinen juttu. Olisi kivaa pitää se asia vain omana, Sieppi huokaisi.

Lue koko juttu tästä: ”Fiilikset menevät vuoristoratoja” – Sara Sieppi kyllästyi hänen ja Roope Salmisen suhteesta velloneisiin huhuihin: Uhkeana hellettä tihkuvissa bikinikuvissa

Sieppi kävi Ilta-Sanomien haastattelussa myös tämän vuoden huhtikuussa. Tuolloin nainen puhui muun muassa pariskunnan työkiireistä.

– Koko sen ajan, kun mä oon Roopen tuntenut, hän on ollut todella kiireinen, mä oon tottunut siihen, Sieppi sanoi haastattelussa.


– Ja vaikka meillä on molemmilla omat aikaa vievät projektimme, niin on meillä yhteistä aikaa iltaisin ja viikonloppuisin. Ja aina lomilla me käydään yhdessä matkoilla. Ihan vastakin oltiin Pariisissa, hän jatkoi.

Lue koko juttu tästä: Mystiset kivut piinasivat Sara Sieppiä vuosia – pelottava hetki kesken teatteriesityksen säikäytti: Roope Salminen patisti lääkäriin

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt