69-vuotiaasta näyttelijätähti Richard Gerestä tulee jälleen isä – 33 vuotta nuorempi vaimo odottaa esikoistaan

Näyttelijä Richard Gere saa toisen lapsensa vain muutama kuukausi ennen kuin hän täyttää 70 vuotta.

Richard Gere ja Alejandra Silva saavat ensimmäisen yhteisen lapsensa.

16.9.2018 22:33

Näyttelijätähti Richard Geren, 69 vaimo Alejandra Silva, 35, kertoo The Mirrorin mukaan Instagram-tilillään odottavansa esikoistaan. Bisnesnaisena ja aktivistina tunnettu Silva julkaisi tilillään kuvan, jossa Dalai Lama siunaa pariskunnan tulevan lapsen.

– Aivan erityinen hetki muutama minuutti sitten... Saimme siunauksia tulevalle rakkaallemme. Emme voineet julkistaa asiaa, ennen kuin kerroimme siitä Dalai Lamalle, Silva kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Richard Gerellä on entuudestaan yksi lapsi, 18-vuotias Homer-poika yhdessä Carey Lowellin kanssa.

Richard Gere tapasi Dalai Laman viikonloppuna.

Gere ja Silva avioituivat kaikessa hiljaisuudessa huhtikuussa. Näyttelijätähti kuvaili itseään ”universumin onnellisimmaksi mieheksi” sanottuaan tahdon rakkaalleen.

– Miten en olisi? Olen naimisissa kauniin naisen kanssa, joka on fiksu, herkkä, sitoutunut auttamaan muita, hauska, kärsivällinen, joka tietää, miten antaa anteeksi ja joka on loistava kokki. Ja, joka tekee maailman parhaita salaatteja! Gere hehkutti The Mirrorin mukaan Hello! Magazinen haastattelussa keväällä.

Gere hehkutti vaimoaan lehdelle estoitta ja kertoi, millainen ihminen espanjalaissyntyinen Silva on. Geren mukaan hänen vaimonsa meditoi ja on kasvissyöjä.

Lue lisää: Richard Gere, 68, meni salaa naimisiin Alejandra-rakkaansa kanssa – parilla ikäeroa huimat 33 vuotta

Gere ja Silva poseerasivat yhdessä The Dinner -elokuvan ensi-illassa Madridissa viime joulukuussa.

The Mirrorin mukaan pariskunta tapasi alun perin vuonna 2014. Tuolloin Gere yöpyi Silvan perheen omistamassa hotellissa Italian Positanossa.

Silva on lehden mukaan paljastanut, että Gere hurmasi hänet sinnikkyydellään. Näyttelijä oli lähettänyt kaunottarelle kukkia niin kauan, että tämä suostui lähtemään treffeille kanssaan.

– Ystävä esitteli meidät toisillemme. Me katsoimme toisiimme ja tunsimme hyvin vahvan yhteyden. Emme voineet lopettaa toistemme katselua koko iltana ja siitä lähtien emme ole olleet erossa.

Silva tunnetaan aktivistina, joka pyrkii kitkemään kodittomuuden Espanjasta.

Richard Gere tunnetaan monista elokuvistaan. Näyttelijä on nähty muun muassa Hachiko – Tarina uskollisuudesta, Chicago, Kohtalokas syrjähyppy ja Pretty Woman -elokuvissa.

Gere on ollut aiemmin kahdesti naimisissa, vuosina 2002–2016 Carey Lowellin kanssa sekä vuosina 1991–1995 huippumalli Cindy Crawfordin kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?