Sara Forsberg jätti pikaruoan ahmimisen – kuvapari paljastaa elämäntaparemontin tulokset: ”Vähän kerrallaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Forsberg jätti pikaruoan ahmimisen – kuvapari paljastaa elämäntaparemontin tulokset: ”Vähän kerrallaan”

Taitelijanimellä SAARA tunnettu Sara Forsberg on onnistunut karistamaan kiloja.

16.9.2018 13:53

Laulaja ja tubettaja Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA, kertoi viime keväänä lihonneensa 22 kiloa muun muassa parisuhteenongelmien myötä. Tähti halusi päästä vaivihkaa kertyneistä kiloista eroon ja aloitti elämäntaparemontin.

Forsberg on julkaissut Instagramissa kuvia muodonmuutoksestaan ja tuoreimmassa päivityksessään hän julkaisi kuvaparin vatsastaan.

– Parannan sekä masennukseni että kehoni kerralla. Hengästyneisyys, vatsakivut ja ummetus on kaikki kumottu, Forsberg kirjoittaa.

Kuvassa lukee vielä ”vähän kerrallaan”.

Forsberg kertoi Radio Aallon haastattelussa elokuun lopussa lihomisensa taustoista ja siitä, miten aikoi karistaa kilot.

YouTube-tähti kertoi parisuhteen ongelmien ja työstressin johtaneen masennukseen ja yksinäisyyteen.

– Söin hirveästi ruokaa, koska se lohdutti aina. Hampparista sulla ei ikinä tule surullinen olo. Harrastan sitä tarpeeksi pitkään, että ei kiinnosta. Terveys ei kiinnosta. Ei kiinnosta, jaksanko heilua lavalla. Millään ei ollut mitään väliä. Nyt kun olen siitä parantunut suurimmaksi osaksi ja olen terveemmässä paikassa henkisesti, on että hitsi, kun päästi sen menemään.

– Lukittauduin kämppään ja vain söin enkä tehnyt mitään muuta, paitsi videoita silloin tällöin.

Sara Forsberg on onnistunut elämäntaparemontissaan.­

Forsberg aloitti laihdutuksen muuttamalla ruokavaliotaan terveellisemmäksi ja lisäämällä hyötyliikunnan määrää arjessa. Hän oli myös aloittanut lenkkeilyn.

– Nyt onneksi on siitä osasta vähän jo päässyt ja jatkuu vielä. Mulla on sillai, että vuoden loppuun mennessä haluaisin... että on terve olo fyysisesti ja myös henkisesti.

Lue lisää: Sara Forsberg kertoo, kuinka lihoi 22 kiloa – pikaruoka toi lohtua: ”Hampparista sulla ei ikinä tule surullinen olo”

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?