Surun murtama Ariana Grande puhui ensimmäisen kerran Mac Millerin kuolemasta: ”Olen pahoillani, etten kyennyt saamaan sinua kuntoon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Surun murtama Ariana Grande puhui ensimmäisen kerran Mac Millerin kuolemasta: ”Olen pahoillani, etten kyennyt saamaan sinua kuntoon”

Tähtiparin seurustelusuhde oli päättynyt aiemmin tänä vuonna.

Ariana Grande kuvattiin American Music Awards -palkintogaalassa Los Angelesissa 20. marraskuuta 2016.­

15.9.2018 3:38

Laulajatähti Ariana Grande on puhunut ensimmäisen kerran julkisesti entisen poikaystävänsä Mac Millerin kuolemasta, kertoo uutistoimisto Reuters.

Räppäri Miller, 26, löydettiin elottomana Kaliforniassa sijaitsevasta kodistaan 7. syyskuuta. Hänen on kerrottu kärsineen päihdeongelmista.

Tähtiparin seurustelusuhde päättyi keväällä. Grande kertoo sosiaalisessa mediassa, että Miller oli ”kiltein ja kultaisin sielu, jolla oli demoneja, joita hän ei koskaan olisi ansainnut”.

Grande, 25, kertoo virallisella Instagram-tilillään ”rakastaneensa” Milleriä siitä päivästä lähtien, kun he tapasivat.

Mac Miller lavalla New Yorkissa 3. kesäkuuta 2016.­

– Olit rakkain ystäväni, niin pitkään. Olen niin pahoillani siitä, etten kyennyt saamaan sinua kuntoon tai viemään kipuasi pois. Halusin todella, hän toteaa.

– Olen niin suunniltani, olen niin surullinen, etten tiedä mitä tehdä.

TMZ-viihdesivuston tietojen mukaan Millerin, oikealta nimeltään Malcolm McCormick, kuolinsyyksi epäillään yliannostusta. Kuolemansyyntutkija ei ole vielä julkistanut virallista kuolinsyytä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?