Viihde

Paul McCartneylta yllättävä paljastus: illanvietto John Lennonin kanssa muuttui ”poikaporukan intiimiksi hauskanpidoksi”

Julkaistu:

paljastus
Paul McCartney astui julkisuuteen seksuaalissävytteisillä paljastuksillaan yhtyeen kulta-ajoilta.
Beatles-legenda Sir James Paul McCartney on ollut tällä viikolla otsikoissa. The Beatlesin basistina ja yhtyeen toisena keulahahmona tunnettu McCartney on nimittäin paljastanut seksuaalissävytteisiä muistojaan yhtyeen kulta-ajoilta. The Beatles perustettiin vuonna 1960 ja yhtyeen tiet erkanivat vuonna 1970.

Bändin jäsenten läheiset välit ovat olleet tunnettu tosiseikka. Nyt 76-vuotias McCartney on myöntänyt, että yhtyeen välit olivat itseasiassa paljon luultua läheisemmät.

McCartney paljastaa, että bändi vietti aikoinaan erittäin intiimejä iltoja keskenään. McCartneyn mukaan hän ja yhtyeen laulajakitaristi John Lennon masturboivat samassa huoneessa. Asiasta uutisoi muun muassa Fox News.

– Olimme Johnin luona ja meitä oli siellä jonkin verran. Sen sijaan että olisimme vain vetäneet kännit ja juhlineet, me istuimme tuoleilla. Kun valot sammuivat, yksi meistä alkoi masturboida, joten me kaikki teimme niin, McCartney muistelee.


Tilannetta höystettiin huutelemalla julkisuudesta tuttujen naisten nimiä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Huusimme, että Brigitte Bardot! Kaikki innostuivat siitä lisää. Sitten John möläytti, että Winston Churchill, McCartney muistelee.

McCartneyn mukaan ryhmämasturbaatio ei ollut yhtyeen perinteinen ajanviettotapa, ja sitä tapahtui kyseisen kerran jälkeen ”harvoin, jos ollenkaan”.

– Ei se ollut mikään iso juttu. Ei sitä kauheasti mietitty, olimme vain ryhmässä ja teimme niin. Se oli harmitonta hauskanpitoa. Emme loukanneet ketään, edes Brigitte Bardotia, McCartney toteaa.


McCartney rikkoi puhtoisena pidettyä imagoaan äskettäin paljastamalla nähneensä Jumalan eräällä huumetripillään.

Bändi oli napannut paikallisen galleristin kanssa DMT:tä, joka tunnetaan vaikutukseltaan lyhytkestoisena, mutta voimakkaana hallusinogeenina.

– Nauliuduimme sohvan pohjalle. Minä näin Jumalan, sellaisen pilviä hipovan jutun. Olin nöyrää poikaa, McCartney kertoi lehdelle Guardianin mukaan.


John Lennon menehtyi 40 vuoden iässä joulukuussa 1980, jolloin Mark David Chapman ampui Lennonin tämän kotitalon porttikäytävään. Chapman oli ollut The Beatlesin ja erityisesti John Lennonin fani jo vuosia.

Chapmanin kerrotaan sairastaneen skitsofreniaa ja olleen huumausaineriippuvainen. Hän sai jossain vaiheessa hermoromahduksen, jonka jälkeen Lennonista tuli hänelle pakkomielle ja päähänpinttymä.

Lue lisää: Paul McCartney kertoi vanhasta huumekokeilustaan brittilehdelle: ”Näin Jumalan”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt