Viihde

Häät lähestyvät! Justin Bieber haki avioliittolupaa tyttöystävänsä kanssa – kosi 21-vuotiasta mallikaunotarta heinäkuussa Bahamalla

Julkaistu:

Poptähti Justin Bieberin ja mallikaunotar Hailey Baldwinin suhde etenee. Pari bongattiin tällä viikolla hakemasta avioliittolupaa.
Maailmankuulu poptähti Justin Bieber, 24, on hakenut avioliittolupaa. CNN uutisoi, että poptähti nähtiin kihlattunsa Hailey Baldwinin, 21, kanssa virastotalossa torstaina.

Lähipiiri vahvistaa uutissivustolle, että pari oli hakemassa virallista avioliittolupaa. Yhdysvalloissa avioliittolupa tulee laittaa täytäntöön kahden kuukauden kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Sisäpiiritietojen mukaan parin hääjuhlaa vietetäänkin mahdollisimman pian Kanadassa 5 miljoonan dollarin arvoisessa huvilassa.


Mallikaunotar on paljastanut yhdysvaltalaismedioille palkanneensa jo hääsuunnittelijan ja pukusuunnittelijan, joka valmistaa hänelle uniikin häämekon.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Olisi kaunista, jos seremonia pidettäisiin keskellä metsää. Siskoni on kaasoni, koska olin hänen kaasonsa kun hän meni naimisiin viime vuonna. Justinin pikkusisko voisi olla kukkaistyttö, Baldwin vihjaili.

Poptähden ja mallikaunottaren häistä onkin muodostumassa suuri puheenaihe ja kansainvälisesti seurattu tapahtuma.


Rakastunut pari on tuntenut toisensa jo vuosia, mutta seurustelunsa he myönsivät julkisuudessa vasta tämän vuoden kesäkuussa huhumyllyjen käydessä villinä.

Pari kihlasi toisensa heinäkuussa. Bieber kosi rakastaan Bahaman-lomalla.

– Hailey Baldwin, olet elämäni rakkaus, enkä haluaisi viettää sitä kenenkään muun kanssa. Teet minusta niin paljon paremman, ja täydennämme toisiamme niin hyvin, Bieber kirjoitti kertoessaan kihlauksesta.

Baldwin on yksi tämän hetken seuratuimpia malleja. Hailey Baldwin tunnetaan myös kuuluisasta sukunimestään: hänen isänsä on näyttelijä Stephen Baldwin ja setänsä näyttelijä Alec Baldwin.

Lue lisää: Justin Bieber vahvisti: Kihlaus 21-vuotiaan mallirakkaan kanssa on totta – ”Hailey Baldwin, olet elämäni rakkaus”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt