Viihde

20 eleganttia kuvaa: katso kruununprinsessa Maryn kaksipäiväisen Suomen-vierailun kohokohdat

20 eleganttia kuvaa: katso kruununprinsessa Maryn kaksipäiväisen Suomen-vierailun kohokohdat

Julkaistu:

kruununprinsessa suomessa
Ilta-Sanomat kokosi Tanskan kruununprinsessa Maryn Suomen-vierailun 20 upeinta kuvaa yhteen.
Tanskan kruununprinsessa Maryn kaksipäiväinen Suomen-vierailu on päättynyt. Torstaina kruununprinsessa edusti Helsingissä ja perjantaina puolestaan Turussa. Suomen-vierailu oli kruununprinsessalle ensimmäinen, ja sillä kunnioitettiin Suomen ja Tanskan sata vuotta täyttäneitä diplomaattisia suhteita.

Kaiken kaikkiaan kruununprinsessan vierailu on ollut menestys.

Torstaina kruununprinsessa vieraili Helsingin kaupungintalolla, kokkasi Tomi Björckin kanssa ja päivän päätteeksi hänet kestittiin upeilla juhlaillallisilla Finlandia-talolla.

Perjantain aikana Mary vieraili Turun telakalla, tutustui tanskalaisyrityksiin ja merenkulun erikoismuseo Forum Marinumiin, tapasi Turun kaupungin edustajia ja osallistui seminaariin, johon median edustajilla ei ollut pääsyä.

Katso kruununprinsessan Suomen-vierailun kohokohdat:


Lue lisää: Kruununprinsessa Maryn vierailu huipentui legendaariselle alukselle – Marianne, 75, saapui teemaväreissä tapaamaan idoliaan: ”Hän on tulisielu”

Lue lisää: Kruununprinsessa Mary ylistää IS:lle Suomen-vierailuaan – kuninkaallinen teki vaikutuksen turkulaisiin: kauneus mykisti Merin, 11, ja Juliannan, 13

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt