Viihde

Tässä ovat Pin-Up Finland -finalistit! Äänestä suosikkiasi: joukossa automaalari, sairaanhoitaja, baarimikko ja alusvaatemyyjä

Julkaistu:

Pin-Up Finland 2018 -finaali järjestetään 29.-30.9. Autot ja Viihde -tapahtumassa Lahden Messukeskuksessa.
Tämän vuoden finalisteja on perehdytetty pin-up-mallina olemisessa entistä enemmän ja tarkoituksena on löytää pin-up -malli, jolla olisi edellytyksiä toimia kansainvälisesti alalla.

Kisaan valittiin kahdeksan kilpailijaa ympäri Suomea ja heille on valinnan jälkeen järjestetty koulutusta muun muassa meikkauksen, hiustenlaiton ja poseeraamisen saralla, sekä lisäksi opastettu some-käyttäytymiseen liittyvissä asioissa yhteistyössä Foxy Vixens’ Pin-Up Academyn kanssa.

– Kuvauksissa ja edustustilaisuuksissa tytöt ovat osoittaneet kykyjään toimia mallina ja kisan finaalista tulee varmasti tiukka, en kadehtisi tuomareita, jotka joutuvat päättämään voittajat, Wilhelmina af Fera, kansainvälistä mallinuraa itsekin luova ja Pin-Up Finland -kilpailun 2018 tuottaja kertoo.

Taiteilijanimi: Tatiana Black, 21
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Paikkakunta: Vantaa

Ammatti: Aika näyttää...


– Minulle pin-up meinaa jonkinlaista elämäntapaa, mutta tykkään kyllä rikkoa sitä ja ajatella laatikon ulkopuolelle. Se on ulkonäöllä leikkimistä, kuvauksia, mielenkiinnon kohteita erityisesti vintage-ajan pin-uppiin ja estetiikkaan. Itselleni se on hyvin monipuolista, eikä ole vain tietynlaista pin-uppia.

Taiteilijanimi: Ruby Von Devine, 24

Paikkakunta: Rovaniemi

Ammatti: Automaalari, mutta tulevaisuudessa kaivinkoneen- ja yhdistelmäajoneuvonkuljettaja


– Pin-up on kiehtonut minua jo pienestä pitäen. Myöhemmin siitä tuli keino nostaa pää takaisin pinnalle ja löytää kadotettu itseluottamus takaisin. Idea kilpailuun hakemisesta tuli ihan sattumalta, heitin ilmoille ajatuksen että pitäisikö kokeilla hakea mukaan ja niinhän siinä sitten kävi että hain kilpailuun, enkä kyllä odottanut yhtään pääseväni mukaan. Muutamat ilon kyyneleethän siinä tuli itkettyä kun sain sähköpostin että olen yksi valituista ja päivääkään en ole katunut mukaan lähtemistä.

Taiteilijanimi: Cece Bombshell, 28

Paikkakunta: Kokkola

Ammatti: Sairaanhoitaja


– Cece on lyhenne nimestäni Cecilia. Se on äitini antama lempinimi, jota on käytetty ihan pikkutytöstä lähtien. Loppuosa Bombshell tulee siitä, kun aina kavereiden kanssa tuli, ja tulee edelleen, vitsailtua siitä, miten rintani ovat kokonsa vuoksi aina tiellä, keräävät ruoan jämät ja takit eivät mene kunnolla kiinni.

Taiteilijanimi: Daisy Damsel, 26

Paikkakunta: Ylivieska

Ammatti: lähihoitaja


– Olen aina yrittänyt pukeutua vähän eri tavalla kuin muut, mutta se miten ajauduin pin-upin pariin tapahtui aivan sattumalta nelisen vuotta sitten. Olin jo tätä aikaisemmin omaksunut fiftarimeikin ja hieman pukeutumistyyliä, kunnes koulukaverini puhui pin-upista. Silloin tajusin, että aivan. Se on se tyyli mitä olen jo vahingossa elänyt ja siitä salaa aina haaveillut. Kellomekot tyllihameineen veivät minut täysin mukanaan, ja sille tielle jäin. Pin-upissa aivan mahtavaa on se ettei ole sitä oikeaa kokoa, ulkonäköä tai ikää, vaan kaikki ovat hyväksyttyjä juuri sellaisena kuin ovat.

Taiteilijanimi: Miss Lay D. Bird

Paikkakunta: Lahti/Imatra

Ammatti: Musiikin parissa, enimmäkseen laulaen.


– Miun unelmatyö pin-upissa kulkee käsi kädessä miun musiikkityön kanssa. Mielelläni olen laulava pin-up-tyttö, jolta sujuu niin kuvaukset, juontamiset sun muutkin esiintymiset.

Taiteilijanimi: Vivien Von Hellion, 25

Paikkakunta: Helsinki

Ammatti: Baarimikko


– Nuorempana olin epävarma ja pukeuduin isoihin vaatteisiin kurvejani peitellen. Nykyään pidän kehostani ja pukeudun mieluusti kurvejani korostaen. Tähän kisaan päätin hakea hetken mielijohteesta ja kavereideni kehotuksista ja suureksi yllätyksekseni pääsin jopa mukaan.

Taiteilijanimi: Cherry Jo Candie, 33

Paikkakunta: Siuntio

Ammatti: Nuorisotyöntekijä


– Itse kiinnostuin alkuun vanhoista autoista ja kun K.W. Blomqvist julisti radiossa: "rock’n roll on tie, totuus ja elämä” menetin sydämeni vanhalle musiikille. Siinä sivussa ihastelin vuosia pin-up-kaunottarien tyyliä vaatteista aina kampauksiin saakka. Kun lopulta itsekin kokeilin mekkoa, olin myyty. Poikatytöstä kuoriutui kaikkien, jopa itseni yllätykseksi pin-up tyttö.

Taiteilijanimi: Miss Polka Do, 20

Paikkakunta: Helsinki

Ammatti: Alusvaatemyyjä


– Löysin vintage/pinup-tyylini yläasteella noin kuusi vuotta sitten. Isosiskoni ihaili Marilyn Monroeta ja Dita Von Teesea ja aloin itsekin kiinnostua näiden naisten itsevarmuutta ja naisellisuutta uhkuvasta tyylistä ja olemuksesta. Jonkin aikaa se olikin vain asia, jota ihailin ja josta janosin saada tietää lisää, kunnes minuun kolahti, että miksen voisi itsekin näyttää aivan yhtä tyrmäävältä kuin upeat Miss Victory Violet tai Cherry Dollface.

Kuvauslokaatio: Milkshakit Kitty's Milkshake bar. Kuvaus: Foxy Vixens' Beauty Parlour. Rannekorut: Splendette. Kukat: Pin-Up Curl.

Ota kantaa

Suosikkityttöni on:

Tatiana Black 17% Ruby Von Devine 11% Cece Bombshell 12% Daisy Damsel 27% Miss Lay D. Bird 3% Vivien Von Hellion 3% Cherry Jo Candie 15% Miss Polka Do 12%
Ääniä yhteensä 14806

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt