Mitä tapahtui 26-vuotiaana kuolleen räppäri Mac Millerin kuolinpäivänä? Viranomaiset ihmeissään tähden viimeisistä hetkistä - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä tapahtui 26-vuotiaana kuolleen räppäri Mac Millerin kuolinpäivänä? Viranomaiset ihmeissään tähden viimeisistä hetkistä

Räppäri Mac Miller löydettiin kuolleena viime viikon perjantaina.

–En haluaisi olla vain onnellinen, mutten halua olla pelkästään surullinen. En halua olla masentunut. Haluan sekä hyviä että huonoja päiviä, Miller kertoi vain viisi päivää ennen kuolemaansa julkaistussa haastattelussa.­

13.9.2018 22:35

Amerikkalainen räppäri Mac Miller menehtyi 7. syyskuuta kotonaan Los Angelesissa.

TMZ:n mukaan 26-vuotiaan räppärin kuolinsyyksi epäillään yliannostusta. Millerin, oikealta nimeltään Malcolm James McCormickin, on kerrottu kärsineen päihdeongelmista erottuaan laulajatähti Ariana Grandesta aiemmin keväällä. Granden mukaan myös kaksi vuotta kestäneen suhteen päättymisen taustalla olivat Millerin päihdeongelmat.

Viranomaiset ovat olleet toistaiseksi hyvin vaitonaisia räppärin kuolemasta, mutta nyt TMZ-sivusto kertoo poliisin olevan erityisen kiinnostuneita Mac Millerin kotona juuri ennen kuolemaa järjestetyistä juhlista.

Lue lisää: Mac Miller antoi viimeisen haastattelunsa vain päivä ennen kuolemaansa – näin riipaisevasti vain 26-vuotiaana menehtynyt räppäri puhui voinnistaan

Toistaiseksi räppärin viimeiset hetket ovat olleet mysteeri, sillä räppäri oli ollut kuolleena jo useita tunteja ennen kuin ystävät löysivät hänen ruumiinsa.

Mac Miller puhui avoimesti päihdeongelmastaan ja taistelustaan masennuksen kanssa.­

TMZ on saanut selville, että ystävät saapuivat räppärin kotiin kuolemaa edeltävänä iltana. Sivustoin mukaan viranomaiset eivät ole saaneet selville tarkkoja yksityiskohtia mitä Millerin talossa tapahtui torstai-iltana. TMZ:n mukaan talossa olisi järjestetty bileet ja katsottu jalkapalloa.

Viranomaiset yrittävät nyt selvittää mitä bileissä tapahtui, kenen kanssa Miller jutteli juhlissa ja mihin aikaan hän vetäytyi makuuhuoneeseensa. Sivuston mukaan on kuitenkin varmaa, että talosta perjantaiaamuna poistuneet ystävät eivät nähneet Milleriä lähtiessään.

Toistaiseksi ei kuitenkaan tiedetä kuka tai ketkä olivat viimeisiä henkilöitä, jotka näkivät räppärin elossa. Sivuston tietojen mukaan Miller on mahdollisesti menehtynyt jo torstain ja perjantain välisenä yönä. Kukaan ei ole toistaiseksi kertonut, että olisi nähnyt Milleriä bileiden jälkeen.

Millerin ystävä kertoo Peoplelle räppärin vaikuttaneen hermostuneelta viimeisinä viikkoinaan.

– Hän rakasti Steelers-joukkuetta ja katsoi matsin kuolemaansa edeltävänä iltana. Kaikki hänen kanssaan työskentelevät tiesivät, että hän oli herkkä. Luulimme sen johtuvan uuden albumin valmistelusta ja hermoista, emme mistään tällaisesta, ystävä sanoo ja viittaa epäilyksiin siitä, että Miller olisi menehtynyt yliannostukseen.

Sivustolle kerrotaan, että Millerin kotoa löydettiin pieni määrä valkoista jauhetta, jonka uskotaan olevan huumausainetta. Viranomaislähteet kertovat TMZ:lle, että mahdolliset huumausaineet hävitettiin talosta ennen hätänumeroon soittamista.

Fanit jättivät kukkia Millerin kodin edustalle.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?