34-vuotias laulajatähti suunnittelee häitä 68-vuotiaan musiikkilegendan kanssa – puolustaa nyt suhdetta raivokkaasti: ”Moni ei ymmärrä tätä” - Viihde - Ilta-Sanomat

34-vuotias laulajatähti suunnittelee häitä 68-vuotiaan musiikkilegendan kanssa – puolustaa nyt suhdetta raivokkaasti: ”Moni ei ymmärrä tätä”

Musiikkituottajan ja laulajakaunottaren suhde etenee kovaa vauhtia. Aivan kaikki eivät ole kuitenkaan sulattaneet asiaa.

David Foster ja Katharine McPhee lounastivat New Yorkissa.­

13.9.2018 21:01

Musiikkimoguli David Foster on yksi maailman menestyneimpiä pop-tuottajia. Hän on moninkertainen Grammy-palkittu sovittaja, säveltäjä ja tuottaja.

68-vuotias musiikkilegenda on nyt löytänyt vierelleen elämänsä rakkauden, 34-vuotiaan Katharine McPhee.

Laulajakaunotar tuli tunnetuksi Yhdysvaltojen Idolsista, jossa hän pääsi finaaliin asti viidennellä kaudella vuonna 2006. Hän jäi finaalissa kuitenkin toiseksi.

David Foster ja Katharine McPhee lounastivat New Yorkissa.­

Daily Mailin mukaan pariskunnan suuri ikäero ei ole jäänyt suurelta yleisöltä huomaamatta.

Puolet nuorempi McPhee onkin nyt avannut sanaisen arkkunsa pariskunnan ikäeron suhteen ja puolustanut tiukkasanaisesti heidän rakkauttaan.

– Moni ei ymmärrä tätä, mutta meille se on hyvin selvää, laulaja puolusti parisuhdettaan.

– Me rakastamme aidosti toisiamme ja arvostamme toisiamme, ja olemme tehneet näin jo hyvin pitkään, kaunotar täräytti suoraan.

Romanssihuhut leimahtivat ensimmäisen kerran syyskuussa 2017, kun Fosterin tytär Erin Foster, 35 vuotta, julkaisi kuvan pariskunnasta yhdessä Los Angelesissa. Erin Foster kirjoitti kuvatekstiksi, että on ”innoissaan uudesta äitipuolestaan”.

Kihlat solmittiin tänä kesänä, kun Foster esitti kosintansa tyttöystävälleen heidän yhteisen Italian-lomansa aikana.

Pari on tuntenut toisensa 12 vuoden ajan, sillä Foster valmensi nuorta rakastaan jo Idolsissa vuonna 2006.

– Hän ei vanginnut katsettani heti ensimmäisenä päivänä, sillä olin liian kiireinen työni kanssa, Foster kertoo Daily Mailille.

Tällöin McPhee oli vain 22-vuotias.

Myöhemmin Foster tuotti laulajarakkaansa ensimmäisen singlen.

– Tosiasia on kuitenkin, että minulla on 12 vuoden ajan ollut hänen kanssaan yhteys. Se, että olemme molemmat musiikkialalla, auttaa totta kai, Foster on sanonut.

Pari ei ole aikaillut, vaan alkanut suunnitella häitään toden teolla.

Fosterille avioliitto on viides, ja McPheelle toinen.

Foster deittaili aiemmin muun muassa Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttua Yolanda Hadidia, joka on huippumalli Gigi ja Bella Hadidin äiti.

Foster ja Hadid olivat naimisissa vuosina 2011–2017.

Lue lisää: Maailmankuulu musiikkimoguli David Foster, 68, kihlautui – rakas on huomattavasti nuorempi Idols-kaunotar

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?