Kruununprinsessa Mary saapui juhlaillalliselle upean modernissa asussa – näin hän kommentoi ensimmäistä päiväänsä Suomessa

rac

Julkaistu:

kruununprinsessa suomessa
Kruununprinsessa Mary saapui Finlandia-talolla järjestettävälle juhlaillalliselle tyylikkäänä kuten aina.
Suomessa vieraileva Tanskan kruununprinsessa Mary tunnetaan tyylitaiturina ja on valittu jopa maailman parhaiten pukeutuvien ihmisten kärkijoukkoon.

Kruununprinsessa on parhaillaan kaksi päivää kestävällä vierailulla Suomessa. Vierailulla kunnioitetaan Suomen ja Tanskan sata vuotta täyttäneitä diplomaattisia suhteita.

Päivän päätteeksi Mary osallistui juhlaillalliselle Finlandia-talolla. Juhlaillalliselle kruununprinsessa saapui mustalla autolla, josta hän astui ulos tyylikkäässä kaksiosaisessa asukokonaisuudessa.
  • Voit katsoa kruununprinsessan saapumisen Finlandia-talolle yllä olevalta videolta!

Kruununprinsessa oli pukeutunut mustaan pitkähihaiseen ja olkaimettomaan yläosaan, johon hän oli yhdistänyt upean vihreän kuvioidun midipituisen hameen, joka ulottui pohkeeseen paljastaen kruununprinsessan nilkat.

Asusteina kruununprinsessalla oli pieni musta iltalaukku ja mustat korkokengät. Asukokonaisuus oli nappivalinta illan tilaisuuteen, sillä se oli modernin tyylikäs mutta samalla rento.


– Jännittävä ja lupaava päivä, kruununprinsessa huikkasi hyväntuulisena Ilta-Sanomien toimittaja Rita Tainolalle saapuessaan Finlandia-talolle.

Kruununprinsessa vastaanotti illallisen kutsuvieraat kättelemällä jokaisen.


Vierailunsa ensimmäisenä päivänä Mary kunnioitti suomalaista designia, sillä hän pukeutui vaaleaan housupukuun, joka on suomalaista käsialaa. Marylla oli yllään suomalaisen vaatevalmistaja Andiatan klassikkobleiseri, joka tuli myyntiin kruununprinsessan suosimassa sävyssä tänä syksynä.

Jalassaan hänellä samanmerkkiset housut. Andiatan edustajien mukaan Maryn suosiman housupuvun hinta hipoo 700 euroa: takki maksaa 449 euroa, housut 249 euroa.

Andiatan toimitusjohtajan ja suunnittelijan Tarja Rantasen mukaan kruununprinsessa Mary arvostaa pukeutumisessaan laatua ja istuvuutta.

– Meidän iloksemme hän on pitänyt aika paljon meidän vaatteistamme.

Lue lisää: Tanskan kruununprinsessa Mary ihastuttaa suomalaisluomuksessa – suunnittelija Tarja Rantanen haltioissaan: ”Olen hyvin otettu”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt