Viihde

Tomi Björck kuvasi vaarallisen tv-sarjan Australiassa – salasi yksityiskohdat jopa vaimoltaan: ”En uskaltanut kertoa hänelle”

Julkaistu:

Australia
Julkkiskokki Tomi Björckin uusi tv-sarja näyttää miehestä aiempaa huimapäisemmän puolen.
Australiassa asuva julkkiskokki Tomi Björck on tällä hetkellä harvinaisella vierailulla Suomessa. Pohjolaan mies saapui uuden Ventuno-ravintolansa vuoksi, joka avataan Helsinkiin Korkeavuorenkadulle parin viikon päästä.

Ruokamaailman valloitusten lisäksi Björck nähdään lokakuusta alkaen Discoveryn uudessa Dplayn alkuperäissarjassa Tomi ja uskomaton Australia. Sarja nähdään TV5:lla vuonna 2019.

Ohjelmassa huimapäinen julkkiskokki poistuu mukavuusalueeltaan, metsästää raaka-aineita suoraan Australian luonnon keskeltä ja kohtaa toinen toistaan vaarallisempia tilanteita.

– Joka jaksossa oli jotain tosi inhottavaa. Haluan antaa itsestäni vähän erilaisen kuvan, koska en tiedä välittyykö minun persoonani studiokuvauksista tai kokkiohjelmista, Björck kertoo.


Ohjelmassa Björck nähdään metsästämässä krokotiileja, kenguruita ja villisikoja, meren syvyyksissä haihäkissä ja hyppäämässä lentokoneesta laskuvarjolla.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Minulla on korkeanpaikankammo. Luulin ennen hyppyä, että sydämeni pysähtyy. En muista siitä hetkestä mitään, mutta kun adrenaliini lähti pumppautumaan, niin fiilis oli upea, mies kehuu.

Vaaran tuntu oli läsnä koko kuvausten ajan. Paikalla ei ollut turvatiimiä, vaan ohjelma tehtiin Björckin lisäksi tuottajan ja kuvaajan voimin.

– Kun metsästin krokotiilia niin mietin, että ehkä tässä olisi pitänyt olla turvatiimi taustalla.


Hurjapäinen tv-sarja oli niin uskalias, ettei Björck rohjennut kertoa asiasta omalle vaimollekaan.

– En uskaltanut kertoa hänelle mitä olen tekemässä. Kerroin aina vasta jälkikäteen, koska en halunnut stressata vaimoa liikaa, Björck kuvailee.

– Onhan se kivempi kertoa, että tällaista on tullut tehtyä, kun tulee itse elävänä kertomaan siitä, Björck nauraa.

Tosin pitkän liiton myötä vaimo on oppinut jo tuntemaan miehensä ja arveli, että tämä tulisi tekemään monia hullujakin juttuja sarjan aikana

– Hän sanoi, että arvasi, että tulen tekemään kaikkea hurjaa. Ollaan kuitenkin oltu 17 vuotta yhdessä, Björck virnistää.

Lue lisää: Tomi Björck ja Minka-vaimo ovat olleet yhdessä jo 17 vuotta – muistelevat hääpäiväänsä romanttisella ja herkällä kuvalla


Parin viikon päästä avautuva Ventuno on Björckille jo 10. ravintola.

– Se on stadin hienoin kiinteistö. Olen aika fiiliksissä, vaikka onhan tässä painettu todella pitkää päivää, Björck myöntää.

Menestyneellä miehellä on ravintoloita niin Ruotsissa, Australiassa kuin Suomessakin, eikä maailmanvalloitus näytä tyssäävän vielä hetkeen.

– Olemme puhuneet Dubaista ja Hong Kongista. Tässä on paljon aikaa, olen kuitenkin vasta 38-vuotias eli aika nuori yrittäjä, Björk toteaa.

Lue lisää: Näin Tomi Björck loi hulppean miljoonaomaisuutensa – yksinhuoltajaperheen pojasta ravintola-alan menestyjäksi: ”Haaveilin tästä 20 vuotta”


Vuonna 2016 Australiaan perheensä kanssa muuttanut Björck ei myönnä kaipaavansa takaisin Suomeen.

– Australia on kotimaa minulle. Toisaalta on kiva, että on kaksi kotimaata, mies pohtii.

– Ollaan järjestetty asiat aika hyvin uudessa kotimaassamme Australiassa. Eikä se ole pelkästään kelien takia. Rakastan sitä monikulttuurista ympäristöä, hän kertoo.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt