Viihde

Jukka Hildénin Chachi-rakas julkaisi kuvan parin intiimistä hetkestä – näin Duudson rengasti Instagram-kaunottaren jättimäisellä sormuksella

Julkaistu:

rakkaus
Chachi Gonzales julkaisi Instagramissa kuvan, joka on napattu vain hetki sen jälkeen, kun Jukka Hildén kosi häntä.
Jukka Hildén ja hänen yhdysvaltalainen naisystävä, 22-vuotias Chachi Gonzales kihlautuivat elokuussa. Pari julkisti tuolloin uutiset Instagramissa rakkaudentäyteisten päivitysten kera.

Nyt Gonzales julkaisi kaksi kuvaa parin intiimistä hetkestä. Kuvat on kaunottaren mukaan otettu iltana, jolloin Hildén kosi häntä. Kuvissa Gonzales makoilee kyljellään leveä hymy kasvoillaan. Juuri kihlautuneen naisen sormessa komeilee kookas timanttisormus, ja Hildén pitää häntä kädestä.

– Löysin nämä helmet illalta, jolloin Jukka kosi minua. Silmäni ovat turvonneet ja vetiset onnenkyynelistä. Olen juuri siellä, missä minun kuuluu, juuri sen kanssa, kenen kanssa minun tulee olla, Gonzales tunnelmoi kuvatekstissä.
Voit katsoa toisen kuvan painamalla nuolta oikealle.

Gonzales kertoo, että hän halusi julkaista kuvat parin kauniista hetkestä levittääkseen onnea maailmaan. Instagramin tarina-osiossa Gonzales esittelee viinilasia, jota koristaa teksti ”Rouva Hildén”.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

38-vuotias Hildén ja Gonzales eivät ole piilotelleet rakkauttaan sosiaalisessa mediassa. Suhteessaan nopeasti edennyt pari on julkaissut lukuisia yhteiskuvia ja hehkuttanut toisiaan estoitta. Hildén on kertonut odottavansa yhteistä tulevaisuutta Gonzalesin kanssa innolla, ja molemmat ovat myöntäneet olevansa äärimmäisen onnellisia.

Aiemmin syyskuussa Gonzales vieraili ensi kertaa Suomessa. Hildén esitteli rakkaalleen Helsinkiä sekä Suomen maaseutua. Yhdysvaltalaistähti pääsi ihastelemaan Suomea myös yläilmoista, kun Hildén vei hänet helikopterilennolle. Myöhemmin pari vietti aikaa mökkeilemässä Ähtärissä.

Helsingissä Gonzales vieraili muun muassa Löyly-saunakompleksissa Hernesaarenrannassa. Löylystä julkaistun kuvan yhteydessä Gonzales kertoi nauttineensa matkastaan ja hehkutti Suomea vuolaasti Instagramissa.
– Anteeksi, että olin poissa hetkisen. SUOMI ON USKOMATON! Olen niin onnellinen, että pääsin vierailemaan siellä rakkaani kanssa, enkä malta odottaa, että pääsen takaisin, hän hehkuttaa.

Tällä hetkellä Gonzales ja Hildén viettävät aikaa Meksikossa. Hildén julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan parista bungalowin parvekkeella. Hymyilevät rakastavaiset poseeraavat kuvassa uima-asuissa auringon porottaessa kirkkaalta taivaalta.
Yhdysvalloissa asuva Hildén on viihtynyt Gonzalesin kanssa jo muutamien kuukausien ajan. Hänellä on takana tuore avioero ex-puolisostaan Outista. Pari jätti avioerohakemuksen viime helmikuussa. Heillä on kaksi yhteistä lasta.

Gonzales tunnetaan sometähtenä ja tanssijana. Hänen suositulla Instagram-tilillään on yli 1,6 miljoonaa seuraajaa. YouTubessa hänen kanavallaan on liki 1,5 miljoonaa tilaajaa. Gonzales julkaisee YouTubessa videoita arjestaan sekä kauneudenhoidosta.

Teksasista kotoisin oleva Gonzales tuli alun perin tunnetuksi America’s Best Dance Crew -sarjasta, kun hänen I.aM.mE-tanssiryhmänsä voitti ohjelman.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt