Viihde

Hallitseva Miss Plus Size Niina Kuhta eroaa aviomiehestään – parin rakkaustarina eteni puolessa vuodessa Tinderistä kesähäihin

Julkaistu:

ero
Miss Plus Size ja juhlapukuyrittäjä Niina Kuhta eroaa miehestään.
Hallitseva Miss Plus Size Niina Kuhta eroaa. Kuhta vahvistaa asian Ilta-Sanomille.

Asiasta kertoi ensimmäisenä MTV3.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Ero on mallikaunottaren toinen. Hänen ensimmäinen liittonsa kariutui syksyllä 2016.

Nykyisen miehensä Kuhta tapasi heti avioeronsa jälkeen. Kuhta kertoi Ilta-Sanomien haastattelussa tänä keväänä, että hän tapasi nykyisen miehensä deittisovellus Tinderissä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Kuhta oli juuri löytänyt Kanadasta asunnon ja tuli Suomeen jouluksi, lähinnä järjestelläkseen asioita. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat.


– Saavuin Suomen ilmatilaan ja avasin Tinderin. Eiköhän se kaveri ollut siellä heti ensimmäisenä supertykkäämässä, Kuhta kertoi IS:lle nauraen.

Lue lisää: Juuri eronnut Miss Plus Size -Niina oli muuttamassa Kanadaan – Tinderistä tuli supertykkäys ja se oli menoa: puolessa vuodessa naimisiin

Tämän jälkeen asiat etenivät vauhdilla. Pari meni naimisiin puolen vuoden päästä tapaamisestaan. Häitä tanssittiin kesällä 2017.


Kuhta on kertonut, ettei hän ole ottanut nykyisestä avioliitostaan paineita samalla lailla kuin edellisestään.

– Silloin ajattelin, että se kestää ikuisesti ja kaikki on täydellistä. Ihmiset järkyttyivät, kun erosimme, hän kertoi lisäten, että ovat ex-miehensä kanssa hyvissä väleissä.

– Enää en ajattele niin, vaan enemmänkin katsellaan, minne elämä vie.

Nyt pari on päätymässä kuitenkin eroon.

Lue lisää: Miss Plus Size -Niina, 36, kärsii lapsettomuudesta – ihmisten rajut kommentit satuttavat: ”Turhat onnittelut ovat loukkaavia”

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt