Viihde

Hunks-komistus tavoittelee Bacheloretten sydäntä – muistetaan yhteisestä lemmenyöstään tv-sarjassa Janita Lukkarisen kanssa: ”Rapatessa roiskuu”

Julkaistu:

Hunks-Kimmo nähdään tänä syksynä Bachelorettessa. Mies on tosi-tv-konkari ja muistetaan myös Martina ja hengenpelastajat -ohjelmasta.
Bachelorette -ohjelmassa mukana oleva Kimmo Kemppi, 32, on suurelle yleisölle tuttu Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä. Kilpailuhenkinen mies on tuttu myös Martina ja hengenpelastajat -sarjasta. Tuolloin Kimmo joutui kohun keskelle, kun ohjelmaan osallistunut tosi-tv-kaunotar Janita Lukkarinen kertoi tv-kameroille viettäneensä Kimmon kanssa yhteisen yön.

– Eiköhän tääl jokainen tee sen, mitä parhaiten osaa! Janita kertasi yön tapahtumia.


Paljastus kuohutti muita tv-kaunottaria ja etenkin Suvi Pitkäsellä oli asiasta vahva mielipide.

– Se tuli mulle aamulla vaikeana kertomaan, että mä olin Kimmon kanssa. Musta on säälittävää, että nainen lähtee miehen perään, Suvi Pitkänen puhisi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Lue lisää: Kohukaunottarella intiimi yö Hunks-Kimmon kanssa: ”Jokainen tekee, mitä parhaiten osaa”

Kimmo kertoo Ilta-Sanomille muistelevansa kohua hieman huvittuneena.

– Ihan hyvillä mielin muistelen sitä. Olin varma, että todennäköisesti siellä jotain tulee ja tulihan siellä sitten. Siihen osasi kuitenkin niin hyvin valmistautua, ettei se yllättänyt. Se kuuluu pelin henkeen ja rapatessa roiskuu. Hyvä, että ohjelmasta puhutaan, hän nauraa.


Hunks-komistus työskentelee päiväkodissa, eikä paljastanut työtovereilleen etukäteen olevansa mukana Bachelorette-ohjelmassa.

– Jännitti lähteä mukaan. Tämä on hyvin erilainen ohjelma kuin Martina ja hengenpelastajat. Tämä on paljon henkilökohtaisempaa ja tässä on tunteet pelissä. Ollaan haavoittuvaisia. Todella opettavainen kokemus.

– Siellä on kyllä kova spekulointi ollut, että missä olin. Pomolle tietysti kerroin, mutta vähän salaa jouduin lähtemään töistä. Töissä alkaa varmasti kyselyrumba. Uskon, että palaute on hyvää ja he ovat kiinnostuneita mitä Turkissa Jennyn kanssa tapahtui. En aio kertoa, vaan he saavat katsoa jaksot sitten tv:stä, Kimmo virnistää.