Viihde

Ensitreffit alttarilla -sulhanen hämmensi häissään juuri tapaamansa morsiamen – oli aikeissa sukeltaa hameen alle: ”Pitäisikö sun kysyä lupa ensin?”

Julkaistu:

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa juhlittiin tiistaina kolmen parin häitä.
Ensitreffit alttarilla -ohjelman tiistain jaksossa nähtiin, miten asiantuntijoiden valitsemat pariskunnat sanoivat toisilleen tahdon Suomenlinnan idyllisissä maisemissa. Sarjan tämän kauden parit ovat Eetu ja Rosa, Miina ja Heikki sekä Sini ja Vesa.

Yllä olevalla videolla IS:n Ruuturaati käy läpi illan Ensitreffit alttarilla -jakson.

Miinan, 29, kanssa avioituvalle Heikille, 35, morsiamen tapaaminen tuotti ensin vahvoja epäilyksen tunteita.

Sulhanen kertoi ohjelmassa heti vihkimisen jälkeen, etteivät morsiamen ulkonäkö ja persoona vastanneet miehen mielikuvaa tulevasta vaimosta.

– Miina vaikutti erityyliseltä siinä heti ensihetkillä: persoonallisuudeltaan, ulkonäöltään – ja tatuoinneiltaan. Tuli ehkä sellaisia epäilyksen tunteita, Heikki sanoi.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Miina taas kertoi alkaneensa viikkoa ennen häitä pohtia, että mitä jos hän ei vastaakaan puolisonsa odotuksia.

– Entä jos hänellä on hirveästi jotakin kuvitelmia? Entä jos hänellä on jotakin mielikuvia ja kauheat odotukset? Ja entä jos mä en jotenkin vastaa niitä? Miina sanoi.

Heikkikin kertoi ennen vihkimistä miettineensä, että miten heidän maailmansa ja kemiansa mahtavat kohdata.


Parin ensikohtaaminen olikin täynnä jännitystä ja hermostuneisuutta. Morsian kertoi laittaneensa merkille Heikin erilaisen jännityksen.

– En oikein tiennyt, mitä olisin tehnyt. Koetan ottaa tilanteen haltuun jollakin tavalla, yleensä huumorin kautta. Huomasin, että hänellä se oli ehkä sellaista pidättyväistä jännitystä.

– Oli sellainen tunteiden sekamelska siinä, mutta ei ainakaan tullut sellaista oloa, että olisin halunnut lähteä karkuun, morsian analysoi tunteitaan.

Vihkimisen jälkeen Heikki avautui ystävilleen hämmentyneestä olotilastaan. Kaverit lohduttivat, että kyseessä oli vain alkushokki.

– Olen alkuun ehkä ylipäätänsäkin tuomitseva ihmisiä kohtaan, sulhanen pohti.

Myös Miinan isä tahtoi häissä puhuttaa tuoretta vävyään.

– Miina on loppupeleissä herkkä ihminen, niin kuin huomaat. Hän itkee ilosta ja hän itkee surusta. Toivon, että sä huomioit nämä, isä sanoi.

Jakson ehkä kiusallisin hetki koettiin, kun häiden ohjelmassa oli perinteinen sukkanauhan heitto.

– Pitäisikö sun kysyä lupa ensin, Miina huomautti, kun Heikki oli jo aikeissa sukeltaa morsiamen hääpuvun alle.

– Mä ajattelin, että ei, Heikki totesi.

– Ei? Miina ihmetteli hämmästyneenä.

– Ei pidä. Mä en kysy lupaa ikinä, Heikki sanoi Miinan pyöritellessä silmiään.

Hääpäivän edetessä Heikin fiilikset kuitenkin kohenivat, ja mies lupasi edetä liitossa avoimin mielin. Hääyötä viettämään pari matkasi romanttisesti toisiinsa nojaten ja suukkoja vaihtaen.

– Minulla oli aluksi sellainen hämmentynyt olo ja jotenkin tuntui, että hän on aika erilainen verrattuna minuun. Mutta kyllä minusta nyt tuntuu, että hän tuntuu jotenkin läheisemmältä ja tosi ihanalta ja avoimelta ihmiseltä. Oma tunne kyllä on parantunut koko ajan tässä illan mittaan.


Suositun deittiohjelman viides kausi alkoi viime viikolla ja se on herättänyt jo valtavasti keskustelua.

Juuri Heikki nousi jo ensimmäisen jakson jälkeen puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa, kun hän esitteli jaksossa pelkistetyn kaupunkiyksiönsä. Hän muun muassa keitti kahvia kaatamalla kuumaa vettä suppiloon asetettuun suodatinpussiin. Viritelmän alla oli kahvikuppi.

Mies sanoi elävänsä mahdollisimman askeettisesti, sillä halusi käyttää rahansa matkusteluun. Hän myös sanoi, ettei olisi ihan heti valmis jakamaan yksiötään kumppaninsa kanssa.

– Voi ei. Heikki ja Heikin kämppä, katsojat pohtivat somessa.

– Myönnän, että yks ekoista ajatuksista oli, et Heikin asunto saattaa tulla vähän järkytyksenä ekalla vierailukerralla, toinen jatkoi.

– No Heikki ei liioitellut pienellä asunnolla, eräs katsoja kirjoitti.


Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21 AVA-kanavalla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt